Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Furious_Angel

nieśmiały facet

Polecane posty

Gość tez niesmiala
no jasne,wiekszosc traci pewnosc siebie przed osoba,ktora mu sie podoba,jasne ze oniesmiela

spotykam sie z takim jednym - fajny chlopak ale strasznie nieśmialy przy mnie, źle sie przez to czuje ze on tak zdystansowany...

Gość tez niesmiala
ja tez mialam doczynienia z facetami,ktorzy zgrywali hojrakow,byli zawsze dusza towarzystwa.to dobrze ze jest troche oniesmiekony a nie zbyt pewny siebie

Gość tez niesmiala
ale zdystansowany czy niesmialy?bo to roznica od kiedy hojrak jest przeklenstwem

Gość tez niesmiala
czesto zdarza mi sie ze facet ucieka w poplochu na moj widok ale ja wiem ze to z niesmialosci i rzucam sie w pogon za nim gdy juz go dopadne przygwazdzam do ziemii i pcham do geby splesniałą rzepę- to moj niezawodny sposob na niesmialaych

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zbyt pewny siebie to przewaznie cwaniaczek;)

Gość tez niesmiala
spierdalaj jebany podszywie,przed toba uciekaja pryszczu siedzacy przed kompem 24h i pierdzacy po kielbasie

Gość tez niesmiala
sama zas jestem bardzo śmiala i pelna wigoru- bez oporu udostepniam swe 3 oslawione na osiedlu,,Szczekaczka'' otwory, a zwa mnie postrachem niesmialych, poluje na nich w godzinach wieczornych zawsze w tym samym stroju- lateksowym rózowym body- na wzor mojego autorytetu-Dody