Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 124nkjfgne5y4hkjbrkgbdr

buu kobietki prosze o pomoc

Polecane posty

bje sie ze moge byc w ciazy :( mkialam nieregularne okresy i dosc dlugie cykle - problemy z hormonami :/ i wlasciwie co miesiac sie balam ;/srednie cykle po ok 50 dni. w tym miesiacu ejdnk podczas sexuu pekla nam prezerwatywa, ale nie spuscil sie we mnie. no ale tka czy siak zblizal sie termin okresy wg tego 50 dniowego cyklu i nie bylo okresu tylko tkaie plamieine brazowe, objawy jak przy okresie bole jajnikow brzucha itd krzyze etc tylko kilka dni to plamienie tkaie raczej skromne :/ i koniec. okresu nie bylo a zawsze mialam bardzo obfity i bolesny. no i teraz nie wiem boli mnie nadal brzuch i jajniki i ogolnie podbrzusze i boje sie :( czy to moze te zaburzenia hormonalne czy cos innego ?? :(((( plz o help :(

Gość gratuluję
zostaniesz mamusią...

Gość n vipnfb
gratulacje

Gość nie boj rzaby
tez tak czasami mialam ze mialam plamienie brazowe jakis dzien, 2 a potem dostawalam okres, a brzuch mnie zawsze przed i w czasie okresu bolal.nie tak latwo zajsc w ciaze jak sie ludziom wydaje co oczywiscei w 100 procentach tego nie wyklucza, ale pewnie jest wszystko ok.zrob sobie test dla pewnosci a na przyszlosc polecam pigulki antykoncepc. przy okazji ci ureguluja okres i oszczedzisz sobie stresow

ale skoro zawsze mialam problemy z cyklem z okresami z hormonami :/ jak to jest??

prosze o opinie

a mzoe ktos mial podobna sytuacje??

witam :* mam w miare regularne miesiaczki czyli 28 dni czasem 27... ostatnio moj okres trwał niecałe 4 dni... kochałam sie z chłopakiem 8 dnia cyklu... Czy jest to mozliwe zebym zaszał w ciąże ??? teraz jestem juz w 13 dniu cyklu i bardzo bola mnie jajniki i piersi dzisiaj miezyłam sobie temp. i miałam 37, C ale robiłam to popołudniu nie rano... czy ja sobie juz wkrecam :(:(