Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia099

Teraz ja prosze o POMOC..nie wiem co robić..

Polecane posty

Gość justysia099

Przed chwilą odkryłam że mój facet ma zalozony na jakim s portalu poznajmy sie..ludzie z calego swiata..cos w tym stylu...konto..z tym żę jak wpisalam jego adres e-mail i hasło(znam je od dawna).to wyskoczyl mi profil jakiejs mlodej siksy pod moim imieniem!!!!! ma wpisane w profilu ze szuka lesbijek..matko nie wiem co mam robic..i co o tym myslec..jak mam mu o tym powiezdziec..juz raz weszlam bez jego wiedzy na jego konto pocztowe i byla mała afera....blagam powiedzcie co ja mam zrobic..

Gość justysia099
błagam niech ktos cos poradzi :(

Gość momęęęęęt
1.zostaw faceta? 2.albo jednak zrób mu scene 3.i wszystko Ci wyjasni ...a potem zobaczymy

Gość proszę Cię
Ty sie boisz ze zrobi afere bo wejdziesz na jego skrzynkę?! a on podając sie za Ciebie wali konia czytając maile albo oglądając zdjecia panienek. Dziewczyno nie marnuj się! i nie powinnaś się bać że on będzie mial Ci za złe ze przejrzałaś jego skrzynkę w tej sytuacji to on powinien skomleć, żebyś mu wybaczyła!!!!!!

A nie możesz zacząć od szczerej rozmowy i powiedzieć mu prawdy?? Powiedz mu m/w to co nam i posłuchaj co on ma do powiedzenia. Szczerość to podstawa związku.Jeśli on nie jest to przynajmniej ty bądź

Gość justysia099
dziękuje Wam ..naprawde jestem załamana :/..jestesmy ze sobą juz bardzo dlugo i planujemy wspólna przyszłość..nie wiem jak ja mam zacząc ta rozmowę..czy poprstu jak przyjdzie ..to pokazac mu tą strone...jessuuu czeka mnie masakryczny wieczór...dodam że gdybysmy byli ze soba krótko, to pewnie bylabym skłonna z nim zerwac..ale my jestesmy ze sobą juz ponad 4 lata.. :(

Gość justysia099
może jeszcze napisze Wam jak to dokladnie wygląda... weszlam na jego poczte a tam były jakies powiadomienia o zaproszeniach z tego portalu..wogole nie wiedzialam że jest na takim czymś zalogowany..weszlam na strone główną tego portalu wpisalam adres e-mail i hasło..(bylo takie samo jak na poczte)..matko ja tam wchodze a tu profil porozbieranej jakiejs małolaty z takim samym imieniem jak ja..i jeszcze podane zdrobniale..tak jak on do mnie zwykle mówi :/...na profilu podane jakieś pierdoły i informacja ze szuka dziewczyn bi..albo lesbijek :/..skąd on wogóle wziął takie zdjęcia?? ich było z 7!!..jestem zalamana...

Gość justysia099
dzięki hungerka...wiesz co ..ja bym może była spokojniejsza gdyby miał takie konto..ale nie profil jako jakas panna...o matko...:( :(