Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogadamy...

ktos chetny na rozmowe?

Polecane posty

Gość pogadamy...

na kazdy dowolny temat;)

Gość
Rzuć temat, wyłuszcz swoje zdanie, ocenimy, skomentujemy... (być może) :P

ja chetnie pogadam:) ucze sie wlasnie na kolosa ktory jest dzis o 8:00 i musze od czasu do czasu oderwac sie od tego zeby nie usnac nad notatkami :(

Gość
Skutek będzie taki, że nie uśniesz, ale i nie nauczysz się :P Prawdziwa nauka zaczyna się 3h przed kolokwium :P

nie sie nie zgdzam nauka zayczuna sie 15 min przed egzaminem ,kiedy wreszcie dowrwiesz notatni no i dowiesz sie z jakiego przedmioty zaliczasz,efekt? 4+ :D

Naucze sie naucze :P Stara sprawdzona metoda :P Ale fakt faktem... Im blizej tym wiecej sie ucze na jednostke czasu :P A siedze nad systemami operacyjnymi... Studiuje informatyke a systemy to dosc przyjemny przedmiot wiec nie jest zle:) A co Wy porabiacie tak pozna pora? :)

Gość
Jak się jest freelancerem robi się co chce, o którejkolwiek porze. :P

heh matme przeżyłam... Sama do tej pory sie zastanawiam jakim cudem...Ale bez poprawi sie nie odbyło :P Wlasciwie ta matma to byla najbardziej kosmiczna rzecz jaka kiedykolwiek widzialam :P a co do glowy... hmmm...moze te 'ostateczne' metody zostawie na ewentualny drugi termin :P

mialam egzamin z matmy w 1 semestrze ,myslalam ze nie zalicze ale 4+ dostalam choc nie wiem jakim cudem ,jestem debilem matemtycznym wiec naprawde to duzy sukces :)

:) w sumie to malo istotne do kogo :P grunt ze obie jakos przez to przebrnelysmy :)

na pierwszym, 2 sem. Btw - ta wzmianka ze mozg o tej porze nie dziala nie najlepiej mnie nastraja :P Ale weselszy temat napewno bedzie na miejscu:)

o oblewaniu?kiedy przed nami sesja :( mam tyle egzaminow w tym 4 z rcznych przedmiotow i 3 z poltora rocznych :( chyba sie zalamie w sumie bedzie ich 11 :(