Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana80

co robic?

Polecane posty

Moze znajdzie sie ktos o tej porze, kto to by mi cos madrze doradzil?

Gość wisi mi to
to podrap sie po cipce - przynajmniej jakieś zajęcie

Gość zacha
to o co chodzi autorko. chyba mie spisz, heeh :)

mieszkam od trzech lata za granica, skonczylam studia pojawil sie ksiaze zabral mnie ze soba i o romantyczna historia:-) problem w tym, ze w kraju w ktorym jestem nie moge legalnie pracowac chyba, ze owoce zbierac albo bydlem sie opiekowac i takie tam-wiem zadna praca nie hanbi wiec od czasu do czasu co tam lapalam na czarno ale przyszedl okres w moim zyciu, ze mam juz dosc, chce cos osiagnac w zyciu, spelnic sie itd, przez to wszytko psuja sie relacje z moim facetem i ogolnie wszystko zcazyna byc do dupy, wiec co robic? we-racac do kraju?wyprowadzic sie od niego zeby troche odpoczac?...

Jak on nie rozumie ,ze chcesz cos osiagnac i masz ambicje to chyba nie jest zbyt wiele wart.Wracaj u nas tez mamy owoce,ewentulnie na ślimaki sie załapiesz;)

obywatelstwo? czyli slub? w sumie nie raz juz o tym gadalismy ale jakos mam przekonanie ze dla papierow to tak jakos dziwnie:-(

a on jakis taki dziwny sie zrobil wiec niewiem czy to wogole ma jakis sens?a moze wszystko w dupie miec hajtac sie i sie zobaczy:-( nie no za madre to to nie jest...

Najpierw sie zastanów czy chcesz byc z tym facetem , moze przy zbiorach winniczków znajdzie sie ktos bardziej odpowiedni..;)

a on jakis taki dziwny sie zrobil wiec niewiem czy to wogole ma jakis sens?a moze wszystko w dupie miec hajtac sie i sie zobaczy:-( nie no za madre to to nie jest...

To moze wróc do Polski, jak sie naprawde kochacie to on napewno bedzie sie starał Cie odzyskac, a jak bedzie miał to gdzies i nie bedzie zabiegał o Twój powrót to bedziesz miała sprawe jasną..

Nie dziwie sie , ale z tego co pisałas to nie macie dzieci wiec jeszcze masz szanse, pozniej bedzie o wiele gorzej...a poza tym facet powinien Cie zrozumiec. Moze trzyma Cie przy nim to ,ze to niby taka romantyczna historia itp.? A tak naprawde masz to juz za soba..

Romantyczna historia hihihih tak juz dawno po:-) chodzi mi o to, ze ja naprawde sie poswiecila (w jakims stopniu oczywiscie) przyjezdzajac tutaj-bez znajomosci jezyka, bez znajomych, przyjaciol,rodziny-postawilam wszytsko na jedna karte i nie chce teraz tak o wrocic do Polski-moze udalo by mi sie jeszcze tutaj cos zawojowac:-) no metlik mam taki,ze wam mowie...ale niewiem tez co mam z tym dziadem moim zrobic-bo zenic to on sie chce i kochac to mnie kocha ale nie iskrzy juz tak jak kiedys a on mi wmawia, ze takie zycie raz sa wzloty raz upadki najwazniejsze, ze sie kochamy-dupa zimna!Moze macie jakies sposoby na faceta? hihihih

Wiesz walka z rutyną w związku nie jest łatwa, ale mysle ze on nie ma do konca racji bo widze ludzi ktorzy sa 20-30 lat po slubie i wciaz oczy im sie błyszcza jak na siebie patrza. Jesli uwazasz ze masz tam szanse cos osiagnac to próbuj ,ale nie ma sensu na siłe..Albo uzaleznisz sie od niego , on bedzie pracował na wszystko a pozniej Cie wystawi i zostaniesz z reka w nocniku , z facetami nigdy nic nie wiadomo.

pewnie to ty musisz znaleźć jakieś zjęcie dla siebie. Być może monotonia cię zniechęca do wszystkiego.naucz się trochę języka, znajdź nowych najomych, wtedy świat i twój facet będą ci się wydawać lepsi🌻

Jezyka sie nauczylam tzn.w stopniu komunikatywnym-znajomych mam nie za wiele bo to wioska ludzi na emeryturze:-) a co do zajecia to chyba o to w tym wszystkim chodzi:-( ja po prostu chyba za 'miekka dupa' jestem...

Wiesz ze jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda dupe i na odwrót..Pomysl, pogadaj z nim..Pozniej bedziesz sobie wyrzucała ,ze młodosc straciłas na ganku z sąsiadka emerytką.. PS.A "Kluneje" tam jakie macie?

Humor mi sie poprawil:-))) a u mnie i serce i dupa miekkie:-(gada to sie nagadalam i nic jak widac na razie z tego nie wyszlo...a bo tu taka pogoda piekna:-))) chyba to mnie tu trzyma:-))) Klunejow nie mamy to chyba, ze raz w roku w maju sie tu zjezdzaja przystojniaki, wiec zapraszam:-))) ale w Polsce chyba ich nie brakuje?a moze to juz dawno bylo i sie cos zmienilo:-)

Teraz sie pozmieniało , moze juz lepiej tam zostan chociaz raz w roku oczy nacieszysz;) U nas niedostatek przystojniaków, zreszta po forum widac - takie fajne babki 24h na dobe czytają i lekach na grzybice i dietach cud:) A Twojego to trzeba w dupe kopnac, powiedz szczerze...pierscionek z brylantem , na kolana i do rzeczy..;) (oczywiscie przekonała mnie pogoda piekna;)))