Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukash

Jak odzyskać dziewczyne?

Polecane posty

Gość Lukash

Byłem z moją dziewczyną przez rok.Były chwile dobre i te złe.Często sie kłócilismy, bo jestem typem nerwusa i często traciłem kontrole.Mówiłem wtedy bardzo przykre rzeczy:( chociaż ją kochałem.Mieliśmy zaplanowane wspolne wyjście na slub kogoś z jej rodziny.Bardzo cieszyłem sie z tego powodu. Pewnego dnia powiedziała mi że jej matka nie pozwala żebyśmy poszli razem, chociaż ona zapewniala że matka nie bedzie miała nic do powiedzenia. Strasznie sie zdenerwowalem i mocno sie poklucilismy.Na koniec powiedzialem ze to koniec.3 dni później chciałem do niej wrócić, ale ona powiedziała że nie bedzie już ze mna,że jej cierpliwość do mojego zachowania sie wyczerpała.Od tego incydentu mineło 7 miesięcy.Przez miesiąc starałem sie ją odzyskać , ale wszystko na nic, wiec dalem sobie 2 miesiące zeby zapomnieć i znaleźć sobie inna.Nie znalazłem bo żadna nie była nia.Ona w tym czasie zaczeła chodzić z innym, żeby zapomnieć o mnie.Tak mi powiedziała.On jest moim przeciwieństwem, nie kłócą sie itd. Ja sie dla niej zmieniłem.Jestem gotów wszystko dla niej poświecić i zrobić, ale ona nie chce żebym sie starał.Kiedyś powiedziała że gdyby nie on to by do mnie wróciła, ale nie może go rzucić bo on nie jest niczemu winien i nie chce go zranić. Kilka tygodni temu spotkalem sie z nia.Kompletnie mnie olala, nie chciała przyjać kwiatka i powiedziała że nie bedzie już ze mna.Nie chciała również na mnie spojrzeć, ale gdy juz nasze spojrzenia sie zlaczyły to nie potrafiła nic powiedzieć.Wiem, że coś jeszcze do mnie czuje.Ona poprostu boi sie zaprzepaścić to co ma , bo mi nie ufa.Ma uraz do mnie. Zrobiłbym wszystko żeby do mnie wróciła. Ja wiem że to ta jedyna.Nie umiem życ normalnie bez niej. Pomóżcie.Jeśli czegoś nie napisałem to dopisze:(

Gość Wróżka Marika
po pierwsze -- podaj Wasze znaki zodiaku, cos doradze

Gość Wróżka Marika
po drugie - podaj swoją długość penisa i wielkość jej piersi, na pewno coś poradzimy:classic_cool:

Gość Ale pierdolisz ...

Gość ja mam tak
gdyby cie kochala to by z toba byla, ale ona cie nie kocha, gdy kobieta kocha zachowuje sie inaczej, rozejrzyj sie wkolo pelno wolnych dziewczyn i fajnych jest

Gość szczera Ula
Dziwisz się, to tylko i wyłącznie Twoja wina. Na miejscu Twojej byłej zrobiłabym dokładnie to samo. Ty żałosny mały karaczanie.

Gość karaczanie heheehe

Gość Lukash
A w d..e z niektórymi z was ;/ umiecie tylko ochrzaniać, a sami napewno lepsi nie jesteście !!!

Gość trele moreleee
powiedz cos wiecej, ja cie rozumiem, ale czasem trzeba sobie odpuscic nie zmusisz nikogo do milosci... niestety:( w podobnej sytuacji jestem:(

Gość wiewióra87
wiesz co, najlepsza metoda zeby ja ruszylo to zacznij sie spotykac z kims, najlepiej z jakas o ktora ona zazdrosna byla kiedys, mozesz z nia rozmawiac i mowic ze fajnie ci sie uklada znajomosci z ta nowa dziewczyna, ty sie rozerwiesz, a twoja kobiete to ruszy i sama bedzie chciala wrocic

Gość zacha
wiewiora ma dobry pomysl. Spotkaj sie z mia tak ma piwko czy cos. Mie zaczymaj gadki o was. Zapytaj sie co u miej, powiedz miby przypadkiem ze kogos tam pozmales. Pogadajcie o tym i przy tym ciagle dawaj jej do zrozumiemia ze jestes teraz zadowolomy, ami kropli smutku !! glowa do gory!

Gość oOoOoooooooo
a moze tak o niej zapomniec

Gość eeeeeeeeeee
laska ma go dość i wcale sie jej nie dziwie. Nie da sie budować związku z impulsywnym facetem. Dobrze zrobiła że Cie olała. Ona już nic do Ciebie nie czuje więc daj sobie spokój.

Gość iceBlue
spraw by poczula sie zazdrosna