Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Ciekawski

CZEMU DZIEWUCHY NIE PIERDZĄ?

Polecane posty

Gość Bardzo Ciekawski

Zyje juz troche lat na tym swiecie i jeszcze nie widzialem i nie slyszalem damskiego pierdnięcia. Jakies popsute one są ? My napierdalamy przy sobie podczas rozmowy i nikt nawet nie zwraca na to uwagi. Pierdzćie głupie baby

bo wy mezczyzni robicie to z podwójną siłą :O

Gość asdas
wydaje ci się, zę nie czuc od facetów. a to śmierdzi jeszcze bardziej niz myslisz

Gość Bardzo Ciekawski
Nigdy też nie widziałem damskiego sutka a mistyczne łono jest dla mnie niodgadnioną tajemnicą:)

Gość Bardzo Ciekawski
chciałbym pierdnąć na dziewczyne

Gość Bardzo Ciekawski
Również od średnicy otworu analnego, który to otwór pozwala na modulację pierdnięcia i regulowanie intensywności przepustowej:)

Gość Ottto
Bardzo ciekawski------ dobre poczucie humoru jak widze ,gdzies Ty sie chowal " Czlowieku" ,kultura sie klania ,iiiiiii.

Gość Bardzo Ciekawski
bardzo rajcuje mnie widok wypietej pupy p.Sławka z 3 pietra nad moją facjatą,ale jeszcze bardziej drże z rozkoszy gdy tryska nia mnie swym 75 letnim nasieniem :classic_cool:

Gość Bardzo Ciekawski
Hahaha jak sie oburzyły cholery niesmrodliwe. Az od podszywania juz z palca jedziecie maluchy jebane

Gość Bardzo Ciekawski
Dodam, że szczytuję tylko podczas największej przepustowości rury pana Sławka, który z nieodmiennym wdziękiem owiewa mi twarz wonią przetrawionych ogórków kwaszonych i rozwiewa grzywkę siarczystym piardem musztardowym:)

Gość Bardzo Ciekawski
na co dzień noszę stringi p.Bozenki z pralni,dyskretnie ukradzione jej podczas suszenia,ale tak naprawdę to marzę o szerokim torsie jej męża.:classic_cool:

Gość Bardzo Ciekawski
o czym ty pierdolisz co to za szyfry. Lepiej cipke umyj z rana zdenerwowana dziewuszko

Gość Ottto
No coz jak widze co wypisyjesz to "Nie ma poziomu,nie ma rozmowy"

Gość Bardzo Ciekawski
Dodam, że ja swoją cipkę, w którą wyposarzyła mnie nadwyraz hojna natura na samym czubku brody, przemywam codziennie siarczanami wapnia tudzież kurzum łojem:)

Gość Bardzo Ciekawski
śpię ze swoim ojcem :classic_cool:

Gość Bardzo Ciekawski
I z kaloszem dziadka

Gość Bardzo Ciekawski
raz na miesiąc chodzę do osiedlowej drogerii gdzie kupuję fiolkę najtańszych damskich perfum, potem psikam się nimi i wyruszam w poszukiwaniu znajomych aby poczuli, że ja też mam dziewczynę

Gość Bardzo Ciekawski
boję się wróbli, zepsutych parasoli i strażaków :-o

Gość Bardzo Ciekawski
jako 7 - letni chlopiec zostalem sila wciagniety podczas wycieczki w chorzowskim ZOO do klatki z orangutanem , nie musze tlumaczyc co sie dzialo potem :)dodam tylko, ze od tamtej pory mam niechec do bananow a na widok poteznie zbudowanego orangutana zwijam sie w klebek i mocno ssie kciuka;-)

Gość Bardzo Ciekawski
dostaję natychmiastowego wzwodu na widok zwłok przejechanego kota lub psa na poboczu drogi :classic_cool:

Gość Bardzo Ciekawski
...a natychmiastowego orgazmu na widok dziarsko maszerujacego na ćwiczenia oddziału wojska z kbk na plecach :)

Bo puszczamy albo cichacze, albo chcąc sobie pierdnąć wychodzimy ukradkiem z pomieszczenia by oddać się tej czynności w samotności :D. A tak ogólnie - jak juz ktos wspomniał, częstotliwość puszczania bąków i ich zapach zależą od spożywanego pokarmu. A \'męska\' dieta sprzyja wzmożonej produkcji wiatrów (piwo, fast foody, piwo, chipsy, piwo, tłuste i smażone mięsiwo, piwo, białe pieczywo, piwo, napoje gazowane, etc). Jeśli ktoś odżywia się zdrowo i unika pewnych rodzaji produktów to nie ma problemu z gazami ;).