Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siisi

jak odzyskać męża po rozwodzi

Polecane posty

Gość siisi

po 18 latach rzwiedlismy sie, a ja tak naprawde teraz zrozumialam ze to facet mojego zycia , jak go odzyskac, co zrobic zeby on chcial jeszcze raz sprobowac

Gość taaaaaaaa......
wejdź na forum rozwodników itd. myślę, że tam znajdziesz grono osób z podobnym problemem. Na forum uczuciowym siedzą małolaty, które niewiele mają doświadczenia.

Gość przed przed przed
ty Go spakowałaś i chciałaś rozwodu czy On. jakie były powody?

Gość siisi
w zasadzie to decyzje podjelismy wspolnie, bez awantur i zadnych pretensji, a ja jednak nadal bym chcial z nim byc

Gość lekarz napewno nie kafeteria
a moze daj mu poprostu zyc. skoro podjęliscie taką decyzje nie mieszaj sie juz w jego zycie

Gość lekarz napewno nie kafeteria
a moze męzus lepsza prace podłapał albo jakaś kasiorkę dostał w spadku co??

Gość siisi
tak chyba w tym wszystkim jest racja , boje sie byc sama , boje sie zmian, ale rowniez prawda jest to ze pewne rzeczy doceniamy i widzimy jak je tracimy ,

Gość Lucekk
Widocznie słabe lody kręciłaś, mała :-(

Gość A ja powiem....
po cholere odzyskiwać męża po rozwodzie?

Gość siisi
ale pion , ale to tez potrzebne

Gość siisi
tak chyba to prawda , trzeba wyciagnac wnioski

Gość to nic nie da.....
bardzo często mylimy strach z miłością. Tak było w przypadku mojego byłego męża. Najpierw nie potrafił uszanować tego , co ma (a ja naprawdę się starałam). A jak odeszłam i się z nim rozwiodłam, to płakał jak to on mnie strasznie kocha. Tak naprawdę kochał tylko wygodne życie i stabilizację. Bo czyż nie kocha się całym sercem i nawet jak jest ciężko, to rozwiązuje się problemy wspólnie ? Nie można kochać i przetswać kochać, a potem znowu deklarować miłość, bo to czysta obłuda. Teraz od kilku lat jestem w nowym związku i to jest właśnie prawdziwa miłość. Nigdy nie jest bez końca różowo, bo codzienność mamy szarą, ale nawet jak coś jest nie tak, to potrafimy się wspierać i wyjaśniać wszystkie problemy poprzez szczerą rozmowę.

Gość gość
A mnie facet porzucił po 5 latach i nie miał zamiaru niczego poprawiać, choć sam wczesniej często powtarzał o tym że musimy rozmawiać jeśli coś nam nie pasuje. Na początku myślałam że jakoś się z tym uporam. W końcu podobno czas goi rany. Ale z każdym dniem było gorzej! Nie umiałam się bez niego odnaleźć. Doszło do tego że spróbowałam uroku na powrót partnera z http://urok-milosny.pl . Od razu dodaję że nie liczyłam na zbyt wiele. Ale tym razem czekał mnie miłe zaskoczenie. Rytuał zadziałał i wrócił do mnie. W tej chwili nadal jestem w lekkiej rozterce, z jednej strony jest mi z nim dobrze, z drugiej rysa na psychice została. Mimo to jestem z nim nadal i pewnie będę bo nie potrafię żyć bez niego.