Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka8777

zdazyla sie zagoic?

Polecane posty

Gość agatka8777

bylam u lekaza na usuwaniu nadzerki .. byla dosc mala i powiedzial mi,ze mam odczekac 7-10 dni na gojenie. od 2go do 7 dnia mialam krwawienie, a 8go uprawialam seks. nie krwawilam po nim.

Gość agatka8777
up

Gość ja po nazderce czekalam 3 tyg
na gojenie, ale ja mialam spora. I nie krwawilam po zabiegu, a jak mialam robiona ? Zamrazanie czy moze wypalanie, czy laserowka ?

Gość agatka8777
plynem bo byla mala.

Gość to momże
już się zagoiła.

Gość agatka8777
mam nadzieje, potem troche bolal mnie brzuch. w maju ide na kontrole, ale denerwuje sie troche.

Gość ja po nazderce czekalam 3 tyg
nic się nie bój, mi się goiła 3 tyg i się zagoiła, ale ja miałam bardzo dużą nadżerkę i już musiałam ją koniecznie zrobić. Więc twoja malutka już pewnie też zagojona.

Gość agatka8777
prosze o inne zdania

Gość wiesz...
ja też leczyłam się solcogynem... lekarka mi powiedziała że moge się normalnie kochać... nie robiłam tego tylko jakieś 2 dni po zabiegu bo tak mi jakoś tam dziwnie zawsze było... ale potem nic nie czułam i nadżerka się dobrze goi (bo jestem w trakcie kuracji)... a ja miałam naprawde duża nadżerke... nie martw się... solcogyn złuszcza nieprawidłowy nabłonek... nic ci nie będzie... i nie martw się na zapas :-)

Gość agatka8777
mam nadzieje, bo kolejny zabieg mi sie nie usmiecha :)

Gość agatka8777
to jak to można się kochać w tym czasie?!

Gość wiesz...
mi lekarz powiedział że można i nie było żadnych problemów... nie rób tego tylko od razu bo jest to nie przyjemne i poza tym ma się takie dziwne upławy (przynajmniej ja mam)... słyszałam że tylko po wypalaniu lub wymrażaniu nie można

Gość agatka8777
no ja mialam uplawy i nawet troche krwi ale jak ustalo to zaczelam sie kochac i teraz mam watpliwosci czy slusznie. troche mnei bolalo potem juz.

Gość wiesz...
nie wiem czemu cie bolało... a masz dobrego lekarza? jak tak to się go zapytaj... może to zależy od organizmu? mnie na pewno nic nie bolało... i wątpie żeby ci się coś przez to mogło stać... mój lekarz nawet się zaśmiał że seks pomaga w złuszczaniu :-) Najlepiej zapytaj się lekarza. ja mówie jak było w moim przypadku

Gość agatka8777
hm moglo mnie bolec z przemeczenia ;) po maturach ide na kontrole i wszystko sie okaze .. mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz.

Gość agatka8777
nie dziekuje .. powodzenie przyda sie :]