Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaneta21

znikajacy poped seksualny-czy to normalne???ma ktoras tak???

Polecane posty

witam mam problem!!! jestem mloda dziewczyna mam meza synka i problem!!! Przed ciaza moglam sie kochac z mezem ze 3+razy dziennie w ok 6 mies ciazy wogole stracilam ochote ze czasem nawt miesiac nie wspolzylismy i tak do konca ciazy. Gdy urodzilam z prezerwatywa sie balam wiec tez rzadko!!! Dzis jestem połtora roku po porodzie biore tabletki i czasami moge codziennie i to tak porzadnie a czasmi mam taki okres ze wcale nie mam ochoty bo jestem zmeczona po calym dniu(mimo to ze nie pracuje)albo bo musze rano wstac a juz pozno jest itp a jak juz do czegos dojdzie to tylko dlatego ze mi glupio przed mezem!!! niewiem co to znaczy bo czasami to bym mogla sie z nim kochac non stop a czasem nie chce i koniec!!! Prosze o normalne wypowiedzi bo na glupie komentarza i tak nie bede zwracac uwagi!!

Gość do żanety
nie wiem czy to normalne ale ja tez mam podobnie jak ty. Moje dziecko ma niecałe 2 lata i przez ten czas kochałam sie z mężem chyba z 5 razy. Nie wiem co jest ze mna ale nie mam potrzeby i ochoty na seks. Dziwie sie że mój mąż ze mna jeszcze wytrzymuje, te moje ciągłe wymówki itp. pozdrawiam

żaneta ja jestem 6 lat po ślubie,mam5,5 roczną córke i jestem w 2 ciąży i też mi się nie chce. nasze libidi wzrośnie po 30 podobno. a tak aprpo to jak brałam tabletki to mi się wcale nie chciało,a jak odstawiłam było troche lepiej ale i tak marnie. no cóż taka nasza natura a nasi panowie muszę biedaki cierpieć.

Gość no i czemu
dziwić się, że są burdele albo faceci zdradzają, bo jakoś tak jest, że u wielu kobiet mających dzieci popęd zmniejsza się lub zanika, ja też tak mam tzn mąż chce często a ja nie bardzo :(

Gość i trymestr ciązy
ja tez tak mam - jestem w 1 trymestrze i czuje sie słaba i pozbawiona energii, w dodatku zimno mi wyszlo na ustach , nic mi sie nie chce a co dopiero seksu..moj ukochany to rozumie:)

moj maz to tez rozumie przynajmiej bardzo sie stara ale mi jest poprostu w stosunku do niego glupio nie umiem tego nazwac a i juz wymowek nie wymyslam mowie mu tak jak jest ze poprostu nie mam ochoty a dlaczego to sama nie wiem:( i to jest w tym wszystkim najgorsze ze SAMA NIE WIEM!!!!!!!!!!! do no i czemu_________ja sie wlasnie obawiam ze po jakims czasie on tez moze nie wytrzymac wiem ze mnie kocha ale uwazam ze zwiazek bez seksu na dluzsza mete nie wytrzyma zreszta sama nie wiem juz co myslec ....

Gość ja toże...
niestety u mnie podobnie.6 lat po ślubie -seks dla mnie mógłby istnieć jakiś raz na miesiąc.na co dzien w ogóle mi sie nie chce

Gość a mie się nie chce zacząć...
jak już przebrnę przez poczatek to potem jest ok;)

Gość veniceeeeeee
Ja sie wam nie dziwie. Jakbym zaszla w ciaze i urodzila tez by mi sie odechcialo seksu na zawsze

dzieki dziewczyny widze ze nie jestem sama nie wiem czy to dobrze czy zle no ale trzeba z tym walczyc:D!!! a u mnie z tym zaczynaniem tez jest problem