Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lknaspohfs

blada kreska na teście

Polecane posty

Gość lknaspohfs

dzisiaj robiłam rano test ciązowy..Najpierw pojawiła sie mocna krecha,że w ciąży nie jestem,a potem po ok.5 min.pojawiła sie leciutka,blada kreska,ze jestem w ciąży.Test robiony rano dzien przed spodziewana miesiączką...Czy mozliwe jest abym mimo tej jasnej kreseczki była w ciązy?

Gość 75 F
Jeżeli pojawiła się po czasie podanym na instrukcji, to raczej nie. Natomiast jesli zmieściłaś sie w czasie, to możliwe. Ja na Twoim miejscu poczekałabym z tydzień i zrobiła jeszcze raz. Albo zrobiłabym betę.

Tak, ja tak miałam, przed spodziewaną miesiączką. Najlepiej i dla własnej pewności idź za dwa dni zrób test z krwi. Wtedy będziesz miała pewność. Gratuluję :)

a i zgadzam się z 75F, wszystko jest ok jeśli zmieściłaś się w czasie opisanym na ulotce. Ale i tak najlepiej zrobić z krwi :) A nie musisz też czekać tak długo. Bo beta podwaja się co ok. 2 dni.

Gość lknaspohfs
to był pre-test...Na wynik zgodznie z instrukcja oczekuje sie od 3 do 5 min..Do tej pory w swoim zyciu robiła dwa testy i na żadnym tak sie nie zdarzyło...Nie wiem co mam mysleć...

ja robilam test na 5 dni przed spodziewanym okresem i kreseczka byla bardzo bladziutka, widzialam ja tylko pod swiatlo ;) Dopiero pozniej byla coraz grubsza, tzn po kilku dniach :)

Gość też tak miałam
kiedyś. Tylko że tak bardzo chciałam zajść w ciążę, ale blada kreska była niczym. nie byłąm w ciąży niestety.

Gość lknaspohfs
Kreseczka nie jest az tak bladziutka,co by jej sie przyglądać pod światło...widać ja nawet w cieniu i z daleka...

sluchaj ja ROBILAM TEST I TEZ WYSZLA MI BLADA kreska odczekkalam tydzien i powtozylam test rano wyszedl pozytywny poszlam tego samego dnia do lekarza i potwierdzil

Gość izabelllla
też tak miałam, powtórzyłam test za kilka dni i okazało się,że jestem w ciąży.