Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal1666

Będę ojcem mam 16 lat

Polecane posty

Gość było się nie puszczać
jak dałeś, to teraz masz... w ogóle się nie szanujesz chłopie, kompletnie.

Gość ja bym napisała tak
odwal sie od podszywaczy:classic_cool:dzieki nim pare osób z mojego otoczenia przeżyło.Podszywacze mnie bawiąi mi złe emocje opadają🌼

Gość Brzydal1666
myślicie, że gdybym sporządził wywar zawierający 3 krople spermy dorosłego żubra, wymieszał to z 30ml mleka z piersi młodej orki i do wszystkiego dodał 3 szczypty sproszkowanego stolca małpiatki śródatlantyckiej, i dał to skosztować mej lubej...może... może to by cofnęło niechcianą ciążę? :(

Gość Brzydal1666
Kurwa co za dałny spedalone na tym forum

Gość ja bym napisała tak
Nie klnij chłopczyku przy damie:classic_cool:Podszywaczu odpocznij teraz ide zapracować na chleb z dzemem

Gość podszywacz kończący pracę
🖐️

Gość MALYTATA123
nie OGARNIJCIE ja tez mam 16 lat i bd tata i sie ciesze z tego powodu.Nie zabijajcie dzieciaka bo na swiat sie nie prosil;) Musisz wziasc sie za siebie teraz ja robie szkole zaoczna chodze do pracy i zbieram zeby utrzymywac mojego skarba i malego pyrdka.z Tym ze chce dzieciaka i 5 miesiecy prob bez skutku teraz ten brzuszek naprawde rosnie a o rodzicow nie przejmuj sie bo beda musieli zrrozumiec .Jesli sprawa trafi do sadu bo dziewczyna jest niepelnoletnia to musicie powiedziec ze dziecko bardzo chcecie zostaniecie skazani na kuratora rodzinnego i tyle .ZYCZE POZDROWIENIA I NAPRAWDE NIE ZABIJAJCIE ANI NIE PROBUJCIE BO BĘDZIECIE PŁAKALI KIEDYS ZA PARE LAT PSYCHIKA ZNISZCZY

Gość gość
Ja pierdziele ale sie usmiałam przed snem ;P