Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki pazur

czy robicie sobie tipsy w ciazy ???

Polecane posty

Gość brzydki pazur

czy zrezygnowalyscie z tego juz teraz??? ja jestem w 15tygodniu i nie wiem czy przestac je robic juz teraz - jednak to chemia, smrod - czy zakladac je dalej i sciagnac je przed samym porodem. ja mam bardzo brzydkie swoje paznokcie, do tego ciagle je gryze, a pracuje w obsludze klienta i wyglad jest moja wizytowka. dodam, ze moje tipsy sa krotkie i wygladaja naturalnie, bez zadnych cekinow - to dla tych ktore zaraz mnie zwyzwa od tipsiar.

Gość gość
z tipsow trzeba rezygnowac w ciazy tylko wtedy gdy ma sie zalozony akryl, gdy na paznokciach jest zel mozna go nosic caly czas - nie szkodzi dziecku ani Tobiedo porodu trzeba je tylko skrocic i miec przezroczyste, tak zeby bylo widac Twja naturalna plytke

Gość ParisM
Witam!! Jestem kosmetologiem. Tipsy można oczywiście nosić w ciąży:) To że nie można to MIT:)

Do brzydki pazur... Ja tak odstając od tematu... Jesteś w 15 tyg ciąży, kiedy mialaś robione usg? Ja tez jestem w 15 tygodniu

Gość HANIA****
_ainom ale Ty piszesz głupoty hahhahhaha Zel można a akrylu nie hahahaha stuknij sie tępa babo MOŻNA i jedno i drugie !! Jak juz urodzisz to wiadomo - zrezygnuj z nich dla dobra dziecka :)

Gość boszze
ja robie żelowe jestem w 23 tc, faktycznie do porodu mozna mieć tylko muszą byc przezroczyste, żeby było widac płytkę. akryl jest o wiele bardziej trująca substancja, nota bene zakazana w wielu państwach, a jego smród nie do zniesienia zwłaszcza w ciąży!!!