Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta brzydsza

Istnieje korelacja między szczęściem w życiu a wyglądem zewnętrznym

Polecane posty

Gość ta brzydsza

I nie mówcie mi, że tak nie jest jak jest :-o Atrakcyjnym jest więcej w życiu wybaczane i oni więcej mogą, a ci brzydsi ? :-(

Gość Ju...
Oczywiście, że jest korelacja. Czasami dodatnia, czasami ujemna, a jeszcze kiedy indziej - zerowa. Niezależnie od istotności. Ergo to nieistotne.:P

Gość bo brzytkie baby som gópie

Gość bounty - kokos
eee tam... ja jestem atrakcyjna szczupła i zadbana, a moje życie wygląda jak jedno wielkie pasmo pomyłek... nie martw się.. takie życie nikt nie mówił że będzie łatwo :P pozdrawiam

Gość tak sobie mów./././
istnieje korelacja między głupotą a szczęściem w życiu :P Dwadzieścia podzielić przez sufit???

Gość aaaa tam
nie ma ŻADNEJ, absolutnie ŻADNEJ korelacji, to byłoby zbyt proste, a życie ma to do siebie, że uwielbia być skomplikowane :P znam osoby \"obiektywnie brzydkie\", które są przeszczęśliwe i \"obiektywnie ładne\", które mają posrane życie :-O

Gość
Uroda to jeden z darów od Bogów. Czy zostanie odpowiednio wykorzystany, to inna para kaloszy.

Gość agash
absolutnie nie istnieje, sama nie jestem pięknością ani nie mam figury modelki za to nie brak mi pewności siebie, pogody ducha i ciągle jestem uśmiechnięta i wiesz co, mam więcej szczęscia w życiu niż rozumu :) a jeśli chodzi o powodzenie u płci przeciwnej to mam go o wiele więcej niż moje dużo ładniejsze koleżanki :P a mój obecny facet ma wygląd modela i kocha mnie ponad życie :)