Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chicco

chicco trio for me

Polecane posty

Gość chicco

Czy któraś z mam jest bądź była posiadaczką wózka chicco trio for me? Bylabym wdzieczna za opinie na temat tego wózka :)

Ja już prawie go kupiłam...........prawie ponieważ tak się szczęśliwie złożyło, że trafiłam niechcący w sklepie nań i .............czar prysł bardzo szybko! Owszem - wózek wizualnie piękny. Ale tylko wizualnie niestety. Obejrzałam go bardzo dokładnie (męczyłam babeczkę w sklepie przez 40 min:D ). Więc tak: Stelaż "gibie" się tak na boki jakby wózek miał się rozlecieć zaraz, albo był już bardzo "wyhuśtany". Buda to porażka - chodzi ciężko, w wózku który oglądałam była odgięta na prawą stronę i za chiny ludowe nie dała się ułożyć inaczej. Wózek tragicznie się składa - Pani koniecznie chciała mi zaprezentować walory szybkiego i lekkiego składania i złożyła i rozłożyła (również tragedia) go przy mnie ze 4 razy....... Kółka - porażka - wąskie, małe, jechały jak chciały (wózek ściągało mi na lewo, a kółka przednie wciąż się obracały - raz w jedną, raz w drugą stronę - już sobie wyobraziłam jak to będzie na naszych chodnikach wyglądało:( ) Siedzisko wąskie i krótkie.....dobrze zabudowane, ale bardzo małe. Ogólnie tragedia...............nie polecam....