Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadaMielniuuuuu

Objawy II CIążY

Polecane posty

Gość MadaMielniuuuuu

Czy objawy drugiej ciązy u Was były takie same jak podczas pierwszej ciązy? Mam nadzieje, że jestem w ciązy, okres spóźnia mi sie 2 dni, ale nie bolą mnie piersi ani brzuch, a objawem mojej pierwszej ciązy były własnie bolące piersi i bóle w podbrzuszu

Gość MadaMielniuuuuu
Zrobię jutro test, zapytałam, ponieważ chciałam dowiedzieć sie jak byłu u innych kobiet.

Gość MadaMielniuuuuu
dzieki onfim

Gość MadaMielniuuuuu
prosze niech jeszcze Ktos napisze, jak to było u Was z drugą ciążą.

I ciaza - bolace piersi ,bole jak na okres,ogromna sennosc IIciaza -ok tydzien przed zrobieniem testu mialam baardzo delikatna zgage (normalnie nie mam w ogole) ,bole jak na okres ,zmeczenie chyba to wszystko:) piersi w drugiej ciazy zaczely mnie bolec ok 6/7tc;)

moja serdeczna koleżanka, która właśnie jest w 2 ciąży mówi, że objawy zupełnie inne, że inaczej sie czuje, inne ma smaki i co dla mnie smutniejsze (ale samo zycie ehhhh) - ze nie ma tego dreszczyku, wybuchu radosci, ze nawet usg nie było takie WOW.

Gość ..Monika..
I ciąża: - ból brzucha jak na @ - kłucie w lewym jajniku II ciąża (teraz): - ból brzucha jak na @ - ból piersi (zrobiły się strasznie czułe) - nudności bez wymiotów - raz wystąpiła też lekka zgaga

Gość MadaMielniuuuuu
hop hop

u mnie byly dokladnie takie same objawy... i pierwsza i druga ciaza objawila mi sie brakiem okresu... inne dolegliwosci doszly duzo pozniej...

I ciąża - ból brzucha - od razu dość duży ból piersi II ciąża ( teraz ) - lekki ból brzucha, kłucie w jajniku prawym - ogromna ochota na sex ;) - bez bólu piersi ( teraz diopiero troszkę zaczęłu pobolewać a tak były miekkie i bez bólu )

witam ja staram się o dziecko już od 6 miesięcy , i myśle że w koncu się udało okropnie bolą mnie piersi i zrobiły się takie nabrzmiałe i do tego co jakiś czas coś mnie kuje w lewym jajniku , test zrobie dopiero w sobotę. U was kiedy były pierwsze obiawy , bo u mnie jest jakiś 13 dni od współżycia czy to możliwe

Cześć mam problem tydzień temu byłam u ginekologa i stwierdził po badaniu usg dopochwowego że najprawdopodobniej jestem we wczesnej ciazy usg wykazało ze mam za macicą niewielką ilość płynu jest powiększona mam jajnik powiększony o 5 cm w nim plamke zółtą znacznie powiększony pęcherz i napełniony co potwierdzałoby moje częste oddawanie moczu, stwierdził obrzęk pochwy czy warg sromowych byłam zabardzo przejeta wiec juz nie pamiętam urosł mi brzuszek troszke, mam bardzo powiększone piersi i pojawiły sie rozstępy gdzie ich nigdy nie miałą a mam małe piersi przytyłam robiłam badanie bhcg i wyszło 0 ale wiem tez ze moge meic niskie stezenie tego hormony badz tez wczesna ciaza ktora cięzko wykryc okres miałam miec dzisiaj ale nie dostałam, takze wiem ze okres nie swiadczy o ciazy ogólnie mam problem lekarz nie kazał wiecej robiv tych badan jestem umóiona z nim na wizyte i stwierdzi już czy to dzieciaczek prosze o szybka odpowiedz:)

Cześć mam problem tydzień temu byłam u ginekologa i stwierdził po badaniu usg dopochwowego że najprawdopodobniej jestem we wczesnej ciazy usg wykazało ze mam za macicą niewielką ilość płynu jest powiększona mam jajnik powiększony o 5 cm w nim plamke zółtą znacznie powiększony pęcherz i napełniony co potwierdzałoby moje częste oddawanie moczu, stwierdził obrzęk pochwy czy warg sromowych byłam zabardzo przejeta wiec juz nie pamiętam urosł mi brzuszek troszke, mam bardzo powiększone piersi i pojawiły sie rozstępy gdzie ich nigdy nie miałą a mam małe piersi przytyłam robiłam badanie bhcg i wyszło 0 ale wiem tez ze moge meic niskie stezenie tego hormony badz tez wczesna ciaza ktora cięzko wykryc okres miałam miec dzisiaj ale nie dostałam, takze wiem ze okres nie swiadczy o ciazy ogólnie mam problem lekarz nie kazał wiecej robiv tych badan jestem umóiona z nim na wizyte i stwierdzi już czy to dzieciaczek prosze o szybka odpowiedz:)

Gość ania8731
Hej mam pytanie czy w drugiej ciąży bolały was nogi i ręce mam takie coś ze jak długo chodze bolą mnie łydki a jak pcham wózek z synkiem ma 21 mies bolą mnie ręce staramy sie z mężem o 2 dziecko i niewiem czy sie udało czy poprostu zmęczenie daje rade Bardzo Proszę pomóżcie

Gość gość
Ja mam pytanie odnosnie ciazy po poprzednim poron8eniu w 7 tygodniu. To moja druga ciaza, mam nadzieje. Stosunek byl 4 dni temu I od wczoraj czuje duzy ucisk w podbrzuszu I lekki bol, czasem delikatne uklucie w okolicy jajnikow. Poza tym nabrzmialy grzuch I slabo sie cxuje... czy to moze byc to?

Gość oOomadziaoOo
Hej ja w 1 ciąży wogule p niej niewiedziałam ( 12tydz był jak zemdlałam na prakcie to mnie szefowa do szpitala zawiozła bo se glowe obiłam i tam mi usg robili w sumie nawet niewiem czemu i pokazała sie dzidzia) zero objawów nswet miesiaczki miałam normalne . 2 ciąza....osłabienie juz w pierwszym tygodniu wymioty powiekszone obolałe piersi nabrzmiały brzuch....i tak bite 14 tygodni....a jak sie poczułam lepiej okazało sie ciàża obumarła zatrzymane serduszko.....mineły 3 miesiace ....zaczekam z kolejns ciaza jeszcze jskis czas...moze w przyszłym roku bd dzidzi :)

Gość Julekmojsyn
Hej. Sama się zastanawiam czy to możliwe abym była w ciąży. Otóż przy pierwszej ciąży miałam problemy z zajściem. Po 1.5 staram się udało. Okazało się że mam niepekajace jajeczka i musiałam dostawać zastrzyki. Teraz, po prostu kochalismy się z mężem jakiś tydzień temu i stwierdziliśmy, ze może czas na drugą dzidzie. Syn ma 2.8 więc już najwyższy czas. Misiaczke mam dostać za jakieś 7-8 dni. Ale od wczoraj bolą mnie okrutnie piersi. Nie nakręca się za bardzo, no różnie to bywa. Poza tym, z moimi poprzednimi doswiadczeniamii nie mam dużej nadziei, ale czy to możliwe w ogóle. Czy to może być objaw. Przy pierwszej ciąży objawy miałam ok 6-7 tygodnia dopiero. Mdłości i ból brzucha. A teraz mnie bol A strasznie piersi, czy to może być objaw ciąży...