Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnikkkk

kto z was jest samotny i nie ma przyjaciol?

Polecane posty

Gość samotnikkkk

Gość samotnikkkk
:( :( :(

Gość Ottto
Przepraszam o o co chodzi?

moje przyjaźnie zawsze konczyly sie nie wypalem...:( dlatego nie mam juz przyjaciolki, szukam... ale nie wiem czy kiedys znajde...

koleżanek i znajomych mogę mieć multum ale przyjaciółką moją nie bedzie żadna... Może ja nie nadaje się do przyjażni ?? Musiałabym kogoś bardzo dobrze poznać lub zawieżyć losowi że kiedyś będę mieć ją lub (niewykluczam) jego

ja zawsze bardzo chcialam miec przyjaciolke ktora mi doradzi i bedzie ze mna w trudnych chwilach ale w takich sytuacjach zawsze zostawalam sama :( jestem bardzo nieufna w stosunku do innych ludzi moze dlatego trudno jest mi sie z kims zaprzyjaznic bo nie dopuszczam tej osoby do siebie..

korniszonka no widzisz też mam ten problem nie ufam ludziom a im bardziej ich poznaje tym bardziej niestety nie mogę im zaufać dziwię się w ogule że w życiu przeważnie jest jak w teatrze każdy musi odgrywać swoje role by w społeczeństwie uchodzić za osobe \"normalną\" . Trzeba zawsze uważać co się mówi i do kogo np; mój mąż ,choć bardzo go kocham, bardzo się odemnie różni i mimo moich najwiekszych starań nie będzie moim przyjacielem zanim mu przekażę mój punkt widzenia musze się postarać i ubrać myśli w odpowiednie słowa by nie zrozumiał mnie opatrznie

Gość pitti
faceta mam, ale przyjaciół nie:(

Gość samotnikkkk