Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellallea

W ciąży...

Polecane posty

Gość ellallea

Jak to jest z kobietami w ciąży? Jak poznać ,że kobieta jest w ciąży? Jak zmienia się samopoczucie kobiet w początkowym etapie ciąży? Są radosne i tryskają humorem czy może wprost przeciwnie? Jak to jest? To prawdy ,ze kobiety w ciaży promienieją? Wczym to się objawia?

Gość ellallea
na początku gorzej ? a ja myslałam ,że na końcu gorzej...

Gość ellallea
Ale to prawda ,że w pierwszym trymestrze kobiety tryskają energią i wesołością?

Gość autowyzwalacz
Wiesz to sprawa indywidualna, jedne maja mdlosci, drugie nie, jednym wyskakuje masa pryszczy, drugim nie. Jak kobieta ma poranne mdlosci w czasie ciazy i to czesto to raczej wesola nie bedzie.

Gość ellallea
ale jeśli nie ma nudnośći?

Gość ellallea
up up

Gość antidotumX
Pierwszy trymestr jest nieciekawy jesli chodzi o samopoczucie, za to wyglad sie poprawia :-) W drugim trymestrze jest \"okraglej\", ale jeszcze bardziej kobieco. Kobiety chyba najbardziej lubia II trymestr.

Gość Doti 2l2
to dobrze,nudności to straszna katorga,jak byłam w pierwszej ciąży to niemiałam ani nudności,ani niepuchłam,żadnych dolegliwości-czułam się tak jakbym wogóle niebyła w ciąży.Druga ciąża od początku btła koszmarem,przez pierwsze trzy miesiące żygałam jak kot,schudłam 6 kg

Gość 7 tydzień i 4 dzień
Ja na początku bardzo się cieszyłam, parę dni później już nie. A teraz znów jestem szczęśliwa. Więc z mojego doświadczenia to raz tak, a raz owak. Nie rozumie się samemu takiego zmiennego nastroju. (To moja pierwsza ciąża). Apetyt strasznie u mnie wzrasta już po 1,5 miesiącu. Mam mdłości, które zanikają tylko po zjedzeniu czegoś, ale to nie może być byle jaki posiłek. Najbardziej mam apetyt na pikantne potrawy. Ale czasem, jak idę do sklepu po jakiś konkretny zakup np. jogurt, bo miałam na niego ochotę, natychmiast jak widzę inne produkty mój żołądek się ich domaga np. ogórki kiszone. Odmawiam sobie tego typu zachcianek, ale i tak nie znika na nie ochota. Zawsze, a mam 28 lat nie miałam takiego stanu. Mój facet się ze mnie śmieje, bo nie może uwierzyć, co się ze mną dzieje. Najdziwniejsze jest to, że i ja nie mogę w to uwierzyć. Czy ktoś też tak ma lub miał? P.S. Czasem moje humory i zmiany nastrojów odbijją się na moim misiu. On tego nie znosi (ja też). Pozdrawiam