Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskafffka

ukochany, sex, wibrator, zdrada....

Polecane posty

mój facet pomimo że zadowala mnie bezgranicznie w sprawach sexu, nie potrzebuje tego tak często, jak ja. Nie chce sie również zgodzić żebym kupiła sobie wibrator.... Co mam robić, juz prawie go zdradziłam i to nie raz... prawie.... kocham go i tylko dlatego narazie sie godze na to wszytko... co mam zrobić ?

Gość nnnnotak
kup ale tak zeby nie znalazl :-) albo użyj domowych substytutów typu ogorek :-)

znaleść na pewno znajdzie, w końcu z nim mieszkam, a jak narazie dzielimy tylko pokój ze soba więc wiele mozliwości do ukrycia nie mam... a w ogóle chciałam go urzywać podczas wspólnego stosunku do stymulacji łechatczkowej... bo jak wszytkie kobietki wiedzą - od tyłu to facet lubi, ale o kobiecych potrzebach zapomina... http://durex.pl//rekwizyty_erotyczne_perelka.html

Gość nnnnotak
ze swojej strony polecam jednorocznego patisona!!! mocne doznania gwarantowane!

przed chwila próbowałam.... ale cholera jasna tylko mnie zdenerwował, obraził sie i myśli że będę się uśmiechać z tego powodu... znów mnie tylko wkurzył....

Musisz nadal probować.. w końcu jak się nie dogadacie to też związek może się wam rozlecieć. Z tego co zrozumiałem.

Gość myrevin jaki z ciebie
akuszer kafeteryjnych związków, no, no, jakaś nowa twarz kolegi. czyżby koledze spodobała się jakaś koleżanka z pracy? a może przyszedł maj? wydaje się to prawdopodobne 🖐️ p[s. no nie spodziewałem sie znaleźć cię na takim topiku 🖐️

Gość pewnie sobecka

Gość pewnie wulgarna sucz