Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość word

Pomocy chodzi o microsoft word!!!!

Polecane posty

Gość word

Kiedy wlaczam microsoft word i chcem cos napisac albo wkleic jakis dokument to nie moge tego zrobic na pasku na dole wyswietla mi sie: Tp polecenie nie jest dostepne, poniewaz dokument jest zablokowany przed edycja?? hmmm..... i co ja mam zrobic, jak to odblokowac ,,, blagam o pomoc ,,, z gory thx,,,

Gość czyli słowo
Znajdź plik, który chcesz edytować w jego macierzystym folderze - nie wordem. Ten plik kliknij prawym przyciskiem myszy. Wybierz właściwości i jesli ma zaznaczonego ptaszka w kratce 'tylko do oczytu' to go zdejmij.

Gość word
nie ma zaznaczonego ,,ptaszka'' w ,,tylko do otczytu'' ---nie wiem co robic:(

Gość word
ktos jeszcze ma jakis pomysl??:(

Otworz dokument, pozniej go \"zapisz jako\"... i podaj inna nazwe. Ten skopiowany bedziesz mogla/mogl poprawic...

Gość czyli słowo
Jeśli kopiowałaś ten plik z płyty CD to wtedy może on mieć własnie zaznaczonż opcję "tylko do odczytu" Jeśli to nie to, to spróbuj jak masz ten dokument otwarty w wordzie zrobic zapisz jako ... inna nazwa - może wtedy da się edytować ... moga byc jeszcze blokady w wordzie, ale dawno tego nie robiłam i teraz trudno mi cię pokierować Ale hasła nie woła? Połączenie mi chyba się psuje, bo net chodzi tragicznie - nie wiem czy ci jeszcze odpowiem. Powodzenia.

Gość word
nie moge ,,zapisac jako'' bo jak biore na to to wyswietla sie:Zapisywanie pliku jako: to polecenie nie bedzie dostepne, dopoki nie odnowisz licencji.

Gość word
nie wola hasla!

Gość word
co jeszcze mozna zrobic??

Gość czyli słowo
Jeśli plik jest twojej produkcji, że się tak wyrażę, to sprawdź czy inne pliki dają się edytować? Jeśli także nie, to wygląda na to, że Microsoft zablokował ci Word'a, może nie masz legalnej licencji? Nie wiem.

Gość czyli słowo
Tak z ciekawości, napisz, która to wersja Worda?