Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miedzynarodowka z Wenecji

Moj maz kupil mi na urodziny...KARNET DO SILOWNI I NA BASEN!

Polecane posty

Wpierw powiedzial mi "wszystkie najleprzego" itd... A POTEM DAL MI TEN "PREZENT". Jak to wyjelam z koperty i zapytalam na co mi to to powiedzial ze "Nie zaszkodzi jezeli zrzucisz troche brzuch. Siedzisz w domu z dziecmi to nie powinnas tak wygladac"

Gość prezent niezły
ale ten komentarz ...

Gość myniaa
a mnie by się podobał taki prezent :) - sama na pewno bym sobie go nie zafundowała...a możesz pójśc poznac fane osoby , zrelaksowac się , odprężyć, a przy okazji dla samego dobrego poczucia poćwiczyć :)

Tak na pewno mam kiedy isc; od rana do nocy jestem w domu i zajmuje sie dziecmi; obiad dla "Pana Meza", wyprsowac koszule, wyjsc z psami, posprzatac, itd... Ja nie mam kiedy sie w dupe podrapac! A aktualnie sprzatam biurko wiec mam chwile na pisanie...

Gość prezent niezły
jak kupił prezent to może zadba ,żebyś go wykorzystała? Pytałaś kiedy masz chodzić?

Gość duell
powiem jedno,twój mąż to cham

Gość ulalalalalala
ojejku :( bardzo wspolczuje meza..ten koment do prezentu byl naprawde chamski... ale wiesz, mozesz przejsc na jakas diete (drastyczna kopenhaska- 2 tyg to minimum 5kgmniej) dolaczysz te silownie i juz ! włala ! ;) zrobisz mu na zlosc, i podczas gdy bedziecie razem wychodzic faceci beda sie za Toba ogladac (Ty mozesz za nimi tez) :) zobaczymy jaki wtedy bedzie blyskotliwy poozdrawiam serdecznie :)

" myniaa a mnie by się podobał taki prezent - sama na pewno bym sobie go nie zafundowała...a możesz pójśc poznac fane osoby , zrelaksowac się , odprężyć, a przy okazji dla samego dobrego poczucia poćwiczyć " Ale można tam nowych wrogów poznać:P.No i lepiej by było gdyby był samochód na pedały w którym by autorka miała pedałować:classic_cool:.

Gość zwiń ten karnecik w rulonik
i wciśnij chamowi do dupy :P współczuję męża, to zwykła gnida :P

przecież tu jest wszystko jasne - mąż z dziećmi po pracy a żona na siłownię czy basen - nie ma że nie ma czasu, na pewno da się wygospodarować. jeszcze jak sam dał w formie prezentu to nie ma wyjścia, musi przy dzieciakach pomóc :) nie rozumiem tego oburzenia że cham itd - może nie za delikatnie się wyraził(w końcu facet :P ), ale chyba lepiej że facet (jeśli kobieta tego nie widzi) zasugeruje żeby o siebie zadbała niż miałby się za zgrabniejszymi zacząć rozglądać :o

Gorzej jakby pozwolił jej sie roztyć ,a pozniej poszedł do chudszej i jeszcze miał pretensje ,ze to wina zony ze o siebie nie dba:O A tak to przynajmnie widac ,ze mu zalezy zeby dobrze sie czuła i wyglądała..

No to juz sama nie wiem co mam myslec :-( Siedze sobie wlasnie przed monitorem (dzieci poszly spac) i zajadm sobie golonke z musztarda. Tak sobie myslke ze 88kg przy moim zwroscie-167cm- to nie jest przeciez jakos duzo. O a w radiu leci "Kocham Cie jakim jestes". Macie racje; wezme to i podre!Niech ma cham!

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
mnie facet zafundował karnet do siłowni bez okazji - ot pewnego dnia stwierdził, że mam atkie ładne nóżki że szkoda żeby się marnowały pod sługimi spodniami.. ja mu, że będę w lecie chodzić w krótkich, a on: fajnie myszko, ale z takim celulitem? na poczatku się dwa dni do niego nie odzywałam, ale stwierdziłam: pinkole - pojde i poszłam - i nie zaluję bo nie dość, ze cwicze nogi to jeszcze mnie przestaly plecy bolec (a dawaly mi w kosc) moim zdaniem skorzystaj - a jak pojdziesz raz w tygodniu czy dwa - to dzieciaki i maz moze ten raz w tygodniu zjesc zamowiona pizze na obiad ;-)

Mam nadzieję, że mój facet nigdy nie bedzie musiał uciekać się do takich środków:0 A co on miał Ci powiedzieć?

Gratuluję męża. To znaczy że jeszcze nie ogląda się za innymi i chciałby mieć żonę taką jak była kiedyś Jeżeli uważasz że on (i wasze małżeństwo ) na to załuguje to podziękuj mu i powiedz że zrobisz wszystko żebście zawsze byli razem A gdy Tobie coś nie będzie się w nim podobało też możesz zrobić mu prezent. Wszystkiego najlepszego. To naprawdę lepsze niżby miała uraczyć cię szczuplejszą kochanką. Przecież miłość i małżeństwo to ma być przyjaźń i szczerosć na dobre i złe

Gość taa obrończynie chłopa
jak już same urodzicie po 2 dzieci, to wtedy będziecie mogły zabrać głos :P a mąż założycielki topiku, to zwykły prostak :P

Gość cały dzień na dupie siedzisz
i nie masz czasu na nic? to jesteś jakaś niezorganizowana pierdoła. moja mama jakoś radziła sobie z dwójką dzieci i dobrze płatną pracą, i to mając dom całkowicie na swojej głowie (mąż marynarz) przerażają mnie takie ciotki-klotki które z rzeczy, którym powinno się poświęcać poł godziny dziennie, robią niewiadomo jak ciężką pracę. Pewnie jesteś z tych która chuj wie na co odkurza codziennie, chociaż nikomu to nie potrzebne i nikt różnicy nie zauważa, a potem się dziwi że nie docenia się jej 'ciężkiej pracy'. Pewnie siedząc w domu nie masz nawet ochoty na jakąś książkę, ćwiczenia (można rowerek kupić), nawet filmu ciekawego nie obejrzysz bo wolisz serial i krzyżówkę bo takaś "zabiegana". Pogardzam takimi sierotami i dupami wołowymi z pretensjami do całego świata.

Gość ile wazysz
88kg przy 167 to otylosc chyba olbrzymia !!!!!!! powinnas wazyc 57kg!! kobieto lepiej skorzystaj z tego karnetu

Gość ja bym sie ucieszyla
a kometarz ... no trudno ... pewnie zartowal a ty oczywiscie babasz sie be sensu :)

Gość jjjuguyf
mniej zryj

ja b ym się z takiego prezentu bardzo ucieszyła, moze dlatego ze nie mam co zrzucać i by mnie to nie ubodło, ale jesli masz co zrzucać to do dzieła i nie obrazaj sie na męza, on przeciez chce miec piękną zonkę a i oderwanie od dzieci ci się nalezy

Gość Mam bląd jajka farbowane
jak się siedzi w domu i mało rusz,a to się obrasta w tłuszcz i ciało robi się nieforemne. Nic tak nie polepsza ciała jak ruch i wysiłek fizyczny. Choc leniom trudno zmusić się do wysiłku, bo milej jest leżeć przez TV i oglądać taniec z gwiazdami albo jakis inny intelektualny program edukacyjny

Gość Mam bląd jajka farbowane
jak mi by zona dała karnet na siłownię i basen to bym tam codziennie bywał i podrywał laski. Ale nie chce dać, cwaniara.

Gość fafi24
ja bym poszła!! :) zaraz by się tam jakieś ciacho wyrwało :) z ramionami jak pudzian :) suuuuuuuuuuuuuuuuper :)

ja tez bardzo cieszylabym sie z takiego prezentu. chcialabym chodzic i nawet mialabym towarzystwo :) plywac nie umiem, ale pomimo tego tez chodzilabym na basen. tylko ze mi nikt takiego prezentu nie zrobil, a ze obecnie nie pracuje sama tez sobie nie zrobie :)

Gość fafi24
trochę głupie uczucie to musiało być:( mi tam by było smutno :P

Gość phi2
ja bym sie cieszyła z takiwgo prezentu pod warunkiem ze nie powiedzialby mi dlaczego mi go kupil w taki sposob jak tobie phi

Gość popieram faceta w 100...
...dał taki prezent i to była sugestia sama w sobie, dalszy komentarz nie byl potrzebny. A jakie pytanie (na co mi to ;) - taka odpowiedź ;))) Masz nadwagę jak cholera. Weź się za siebie i ciesz się że gość chce jeszcze nad tobą pracować a nie poszedł w bok!