Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miedzynarodowka z Wenecji

Moj maz kupil mi na urodziny...KARNET DO SILOWNI I NA BASEN!

Polecane posty

Gość poznypowrot
przez 4 lata sugerowałem DELIKATNIE żeby moja Pani coś zrobiła z tuszą. Proponowałem różne rozwiązania, sporty itd. Zero efektu, tylko właśnie \\\"obrażanie się\\\" bo \\\"powinien kochać taka jaką jest\\\". Teraz już nie jesteśmy razem (ale nie chodziło o gruby tyłek tylko inne sprawy) i - dziwo - nagle zaczęła chodzić na siłownie i się odchudzać. I jeszcze pretensje ma do mnie, że ja jej nic nie proponowałem w czasie jak byliśmy razem! I że bardzo lubi sport! A ja (sam miłośnik aktywnego spędzania czasu) nie mogłem jej zarazić przez tyle lat trenowaniem! Bierz grubą dupę na siłownię i do roboty, twój facet chce mieć przy sobie ładną kobietę i tyle. I to znaczy, że mu zależy, więc się ciesz a nie obrażaj. Komentarz nie był zbyt delikatny, ale może z Tobą kobito delikatnie nie da rady bo nigdy nie załapałaś subtelnych sugestii?

Gość wrtwretw
Dobry pomysła a ty, autorko tematu, ciesz się zamiast żalić. I poszerz te horyzonty poza dzieciaki. Dziećmi mąż się zajmie, skoro chce być konsekwentny.

Gość jasnygrom
ja chyba tez poszukam sobie innej bo moja pomimo karnetow, ale nie na urodziny, tez sobie z tego nic nie robi, pomimo ze jej najlepsza kolezanka chodzi regularnie i wyglada super.juz mam tego powili dosc, nie musi wygladac jak takie co maja bulimie ale normalnie i bez sadla, powinnas pojsc i nie dyskutowac !!!

Gość Merciiiii
\"wszystkie najleprzego\" szkoda, ze nie kupil Ci slownika ortograficznego.