Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarfdaa

dlaczego polscy faceci się beznadziejnie ubierają??

Polecane posty

Gość a gdzież tam
mój się zajebiście ubiera:) ale walczłam trochę o to:P

Gość dejot
bo w Polsce jak coś fajnego dla faceta to kosztuje zaraz 400 zl...wy macie fajne ciuchy za grosze a i tak tylko 10 % fajnie sie ubiera

Gość jestes gupia

Gość rada faceta
to jest fakt, wybór garniturów jest ogromny ale przez cały dzień i przez cały tydzień nie można chodzić tylko w garniturach , natomiast chcąc kupić fajne ciuchy takie na grilla albo aby wyskoczyć do pubu to jest porażka , producenci mody co roku zapominają o facetach :(

Gość venezzzzia
nom popieram, znam chłopaka który chodzi cały czas w tych samych gaciach, 2 swetry na przemian i to z jakimiś dinozaurami (chłopak 18 lat)...

Gość venezzzzia
i to nie prawda, że nie ma tanich i fajnych ciuchów dla facetów...dla mnie fajny to moze byc np. adidasy, dżinsy i zwyczajny podkoszulek...i co, to takie drogie? przecież nie chcemy żebyście chodzili wypicowani jak lalusie, meskosc przede wszystkim

Gość rada faceta
Zostaw już to Jacek wałkowanie tego tematu bo tylko dziewczyny wkurzasz , wiesz o tym doskonale, że gdyby mogłe być szczuple to by to zrobiły i napewno tego bardzo chcą ale może to i dobrze, że są szczupłe i trochę 'przy kości' , gdyby wszystkie kobiety wyglądały jak patyki to świat byłby nudny , odpuść sobie takie tematy :)

Gość eqylibrium
to znajdz mi na allegro fajny i tani podkoszulek....max do 30 zl, fajne spodnie max do 30 zl i buty powiedzmy do 60 zl....... wiec czekam

Gość dobra tylko po co
ja się pytam po co się ubierać nie wiem jak modnie dla lal które sprzedają na składach budowlanych dziękuję nie skorzystam wolę być nie modny :D

Gość oj ja chodzę z moim chłopem
na zakupy i widzę jak ciężko dostać coś naprawdę ciekawego i dobrego gatunkowo!! jak już to albo jakieś szmaty albo bardzo drogie....

Gość oj ja chodzę z moim chłopem
dziś byliśmy na zakupach i nie powiem, ze mały wybór...ale większość źle uszyta , niewymiarowa i ze złych materiałów...a jak coś dobrze skrojonego to dddrooogie!!

Gość prowizorka
moj facet jest obcokrajowcem i sie ubiera super:)) a do tego jest przesliczny.