Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korniszonka

Gdzie jest topik Marty??

Polecane posty

Gość gość
Witame, witame. To ja, Magde Hele Skunike i wpadnę Was niedługo potyrać za te oszczerstwa :classic_cool:, ale jeszcze musze chwilunie popracować. Cieszycie się?:)

Gość pipa smrodka
??? ona tak o sobie mowi???

Gość gość
\'sama byłam przy tym jak pisałaś (...)\'Wiesz co to oznacza?Że non stop tu siedzisz, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przegrałaś z kredensem:DTak, tak, jak na wcześniejszej stronie ktoś napisał, pewnie srasz do wazonu, odkąd dowiedziałaś sie, że twoja idolka pozdro600 tak robi:D. Popraw sie moja droga, bo powtarzam, że to była misa, jesteś passe:D:P

Gość to jest masakryczne
tak popierdalac jezyk ojczysty:O moze to cudzoziemcy?:P

Gość gość
Jestem Żydowką :classic_cool:. Możecie to wpisać w mój kafeteryjny życiorys.

Gość to jest masakryczne
to babelle ja obwachiwala?:O

Gość gość
Za wazon coopy się mówi :classic_cool:

Gość shit
pozdro ma powazne zaburzenia psychiczne... gada od rzeczy.. juz prawie wszyscy wiedza jaka to pusta idiotka:D Teraz tez pewnie jest na haaaju

Gość gość
Boziu jaka jestem sławna na efie. Myslicie, że kiedy zaczną o mnie pisac na Pudelku? Bo już nie moge sie doczekać :classic_cool:.

Gość to nie rozumiem
pozdroocha buziaki z nowym dniem dla Ciebie :) włascicielko najpiekniejszych oczu🖐️

Gość buahahaa
najpiekniejsze ocka buahahahaa. zezowate i spuchniete chyba przez to ze dniami i nocami ta wazoniara siedzi na forumie:D:D:D

Gość gość
to nie rozumiem--->dolecialy:D 🖐️

no bo ma najpiękniejsze oczeta,przyczepiłyscie się do dziewczyny i tyracie bez konca.To zazdrość? ,nie kazdej Bozia dała taką urodę .Odpierdolcie się od pozdroo ,bo to ikona kafe,super dziewczyna i kolezanka.Pozdroo,uwielbiam Cię 🌼

Gość tzreba
trzeba byc tak pojebanym jak ona zeby mwic ze ona jest superrrr:D ja za milird dolarow nie chcialabym wygladac jak ona. Odezwaly sie jej przyjaciolki od siedmiu bolesci...:D

Gość Hmmmmmmm...
Zazdrosna jesteś, bo nie masz przyjaciół? Gdybyś była bardziej miła i mniej zrzędliwo złośliwa, to może też byś miała. Jak Ci się wydaje? :O

Gość Pani Marte
Tak naprawdę to jestem Marcin i mam pisiora na czole.

Gość pozdro to spoko dziewoja
fajna jest

Gość tzreba
mam o wiele wiecej przyjaciol niz ty i nie internetowych tylko w realu.. ja nie siedze caly dzien z doopa na krzesle i klikam pierdolac jakies glupoty a to ze ja lubiecie to tylko dlatego ze jest tak zajebiscie glupia i ze swoja glupota potrafi rozsmieszyc. A wszystkie teksty skopiowala z f23... ale wy jestescie beznadziejniiiiiii

Gość tzreba
Wiem wszystko na temat użytkowników kafeterii, chociać siedzę tu średnio 5 minut w miesiącu, jestem fenomenalna :classic_cool:

Gość tzreba
glupi podszyw ale... moze byc chociaz to nie prawda ;) jestem tu dluzej niz myslicie:)

Gość gość
a za milird dolarow nie chcialabym wygladac jak ona.A skąd weisz jak ja wyglądam?:classic_cool:PS: Czyżbyś była większą paszteciarą ode mnie, że tak sie pieklisz?:Dchester molester---> Ty mnie znaju, a ja Cie nie:o PEwnie znowu ktoś zmienił nicka 😡

Gość tzreba
nie ma od ciebie wiekszego paszteta alkoholiczko

Gość gość
Norrmalnie cały dzień tu czatujesz na mnie:D Dziki Szok!:D. Przegrałaś bardziej niż taka paszteciara-alkoholiczka jak ja, hłe hłe:D

Gość pozdroo widać zalazłas
za skórę ale chyba tylko tym żes inteligentna i ladna.Powiem tyle:mówi się o ciekawych ludziach--pozdroo jestes szalenie fascynująca bo wciąz o Tobie piszą ,zakładaja tematy.Jestes bohaterką kafeterii:) dla Ciebie🌼