Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korniszonka

Gdzie jest topik Marty??

Polecane posty

Gość tzreba
nie przegralam... tylko nudzi mi sie i lubie cie tyrac:D ale juz skoncze bo widze ze ci sie to podoba a nie che ci robic przyjemnosci nara bąku

Gość pozdroo widać zalazłas
pozdroś,masz takie piękne oczy,ehs...przesliczne

Gość tzreba
i puściłam kleksa z wrazenia,w same majty-i tak byly brudne-czterodniowe

Gość tzreba
jak dzieci.....i to sie nazywa ponadprzecietna inteligencja

Gość gość
pozdroo widać zalazłas---> piszą ciągle te same zazdrosne paszteciary, jeszcze brzydsze ode mnie. PEwnie te same, ktroe zawsze jeżdzą Musztardzie, MAtyldzie i innym wyrazistym kobietom na tym forumie, bo same są bezpłciowe i nawet nie stać ich na czarny nick.;)

Gość gość
Obwieszczam, że oddalam sie dalej pracować.🖐️Tak, tak, muszę w koncu troche pracować, żebym wieczorem mogła samotnie sie napić przed kompem bez wyrzutów sumienia, no nie?:classic_cool:

Gość tzreba
prrrrrwrrrrrprukacz: znowu kleksior,taki mega;)

pozdro a ty znowu swoje o tych paszteciarach??? wez wymysl jakis inny text bo to juz nudne raz ci pokazalam jaka ze mnie paszteciara nie wystarczy??? i nie badz taka nerwowa-- ja rozumiem ze te wszystkie wychlane jabole i inne tanie gorzaly musza sie jakos odbijac na twoim ukladzie nerwowym, ale jak sie wypalisz to nie bede miala kogo tyrac :P nara bo rowniez sie oddalam pracowac 🖐️ coby pozniej sie z toba podroczyc moc

Gość gość
Marte, pozwole sobie zauważyć na podstawie tych fot, ktore wrzuciłaś, że jesteś wiekszym pasztetm ode mnie :classic_cool:. IDealnie bys pasowała do mojego ruskiego wazonu, if U know what I mean.....:)PS:Nie kłamałam, ja pracuje, po prostu mam 4 ręce, dwa monitory i podzielna uwage:)🖐️

chcialabys panienko ale niestety mozesz sobie tylko pomarzyc. i to jest wszystko co ci zostalo, no moze poza coopa w wazonie lub misie ruskiej co ja babelle ze stadionu przytargala

Gość Marto obiektywnie
patrząc:pozdro jest bardzo ładną dziewczyną,nie wiem czemu twierdzisz ze jest inaczej? rywalizujesz z Nią ?:o

Gość pozdrooooooooooooo
ty cipo niemyta!!! brudasko i alkoholiczko ruska!!! ktos gadal ze jestes jakas naklejka tego forum :D to prawda:D bo tylko takiego zjebanego jak ty mozesz byc:D:D:D a naklejka moze jestes ale z gumy huby buby

Gość gość
Mylisz sie:). Ja jestem sprite, a tacy jak Ty to pragnienie :classic_cool:.Wiesz, co było potem:D🖐️

Gość pozdro jest w porząsiu
a ta cała zgraja atakujących Ją kobietek ma brudne majty

Gość Marto przeproś
panią Pozdroo,narozrabiałaś więc pierwsza wyciągnij rękę do zgody,za błędy trzeba płacic ,Martusiu

Gość Marto przeproś
szybciutko ,padnij na kolana i pros o przebaczenie boś aferę rozkręciła

Gość Marto nie zaszkodzi
i stóp wycałowac,no...juz ;)

ja mam ja przepraszac??? buahahahaha a za coz to??? to ona sie pierwsza przyssala do mnie jak koorwa do kutasa a nie ja do niej niedoczekanie

Gość gość
MArte, Ty lepiej pracą bo Cie Twoi nowi rodacy, Amerykanie wpakują w samolot i każa wracać na stare polskie smieci :classic_cool:

Gość gość
Ty lepiej pracuj mialo być:o

Gość dobra rada dla Marty
Marto ,przepros Pania Magdę;]

Gość dobra rada dla Marty
powiedz sama,czy nie lepiej miec 10 przyjaciól niż 1 wroga? Nie fajniej byłoby smiać się,żartować z pozdroo,po prostu zaprzyjaznic? Ona naprawdę jest super!!

Gość a jesli chodzi o fotę pozdroo
ona jest sliczna,taka naturalna,fajna dziewojka

jasne ze fajniej nie lubie miec wrogow, zreszta ich nigdy nie mialam i nie mam (no chyba ze tu jak sie okazuje), ale jeszcze raz powtarzam - to nie ja zaczelam, wiec dlaczego mialabym pierwsza przepraszac??? chyba ze w mysl zasasdy ze madrzejszy glupszemu ustepuje... a ty bys przeprosila na moim miejscu pomaranczo? niesadze