Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondu dosc

nie chce juz byc blondynka, prosze o rade w sprawie farb

Polecane posty

Gość blondu dosc

farbuje sie na blond juz 5 lat, farbami. chce wyprobowac, jak bedzie mi w ciemnych wloskach. chce by wyszedl mi braz, ladny dosc ciemnu braz- czy jest to mozliwe szamponem - takim na pare- parenascie myc? jaki kupic - skoro na wszystkich ci ogladalam napisane jest, ze nie do rozjasnianych?? bo z farby to chyba to blond juz ciezko bedzie, prawda?

Gość izzzzzzzka
Nałłożenie farby na blond nie stanowi problemu,jednakze jesli dobrze Ci było w jasnych włosach to w ciemnych będzie Ci źle napewno.wybierz cos pośredniego.Pamietaj też ze ciemny kolog włosów postarza.

Gość polecam bys sprobawala
powoli przyciemniac je farbami o ton ciemniejszymi od stosowanej obecnie. np gdy byl to bardzo jasny blond, to tereaz uzyj jasny blond, a potem blond. Blond bedzie na prawde ciemnym kolorem, wiem to po sobie, sama chcialam zostac blondynką, w koncu jak rozjasnilam super jasnym blondem to okazalo sie ze to nie dla mnie i wracalam do ciemnych. szmponunie polecam, farba bedzie ci sie bardzo szybko wymywac, a szampot to juz chyba w ogole zejdzie po jednym myciu;)

Gość rada faceta
A pochwal się jaki masz kolor oczu ?

Na włoski zniszczone rozjaśnianiem nie da się nalozyć szamponu do kilkunastu myć, bo po prostu się nie wymyje. Chyba dobrze jest o ton przyciemniać włosy :] Jeżeli masz chłodny blond, to spróbuj tych chłodnych brązów :)

braz moze byc za ciemny, wychodzi prawie czarny, wiem bo moja kolezanka malowala brazami i wygladala jakby miala czarne wlosy. szatyn kiedys stosowalam, tez jest czarny. jak dla blondynki jasnej polecam blond albo ciemny blond. Moze byc w odcieniu popielatym, jezeli twoja karnacja lubi hclodne kolory, albo zwykle jesli ciepłe.

Gość blondu dosc
ech moze jednak zmienie kolor blondu na ciemniejszy moze racja.. oczy mam niebieskie, cere dosc jasna, moze jednak to ciemne nie dla mnie ;/

ja mam bardzo jasną cerę, niebieskie oczy ale ciemne brwi i w jasnym blondzie jest mi strasznie, to znaczy w takim super jasnym. pasuje mi tylko blond popielaty, ktory wyglada dosc ciemno.

Gość blondu dosc
popielaty moze.. nie postarza??

Gość ciekawe111
zielone oczy mam ;-))

Gość Nastolatka___
idź do dobrego fryzjera, domowe farbowanie na długotrwale rozjaśnianych włosach może okazać siętotalną porażką i zniszczyć Ci włosy