Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Mam dzisiaj urodziny i nikt mi nawet nie zlożył życzeń

Polecane posty

Ani rodzina,ani nikt ze znajomych,a wiedzą.... :( Tylko dostałam 4 maile z forów internetowych.Miły gest :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wszystkiego najlepszego ;-))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość kikul8yjl
spelnienia marzen,szczescia,radosci i w ogole zycze Ci wszystkiego naj naj naj

Gość ja pytam
najlepszego 🌻 :) ile latek? ;)

Gość no to i tak niezle
na ostatnie moje urodziny dostałem zyczenia tylko od dostawcy domeny internetowej 🖐️

Sto lat,sto lat...:-)) wszystkiego naj...i nie patrz na innych-licz na siebie,głowa do góry-jeszcze raz wszystkiego najlepszego:słonka w życiu,spełnienia i zadowolenia.

Dzięki za życzenia,może sie spełnią :) 19 latek.Tylko smutno mi że w realu totalnie nikt mi nie złożył :(

Życzę Ci zadań, które Cię mobilizują i w które angażujesz się z ochotą. Byłoby wspaniale, gdybyś nie musiał realizować swego dzieła w samotności. Każdy kolejny dzień nieustannie rzuca nam nowe wyzwania - podejmuj je odważnie przez całe swoje życie.

Okazuje sie że obcy ludzie życzą mi lepiej niż bliscy.Wielkie dzięki Wam wszystkim :)

ja do tej pory nie wiedziałam, że ktoś na forum ma urodziny wszystkiego najlepszego - wiadomo spełnienia marzeń, dużo miłości i abyś nigdy nie czuła się samotna :)

Gość wszyscy cie olali
tylko ludzie z netu nie :) a ktos napisał taką głupia kziążkę "samotnośc w sieci" :P jak w sieci samotnośc to co poza nia?

Gość sto lat
wszystkiego najlepszego

Gość ja mam imieniny za dwa dni
Ciekawe, kto bedzie pamietal. :) A Tobie zdróweczka, sprawdzonych przyjaciół i szóstki w totku. :D

Gość VeronicaMars
rowniez dzisiaj obchodze urodzinki..lekka depresja mnie dopadla z rana bo to juz 25 :/ a osoba na ktorej najbardziej mi zalezy i z ktora chcialabym spedzic ten dzionek tysiace kilometrow ode mnie...dzien jak co dzien do momentu w ktorym kurier przyniosl mi bukiet czerwonych roz, moje ulubione czekoladki i pluszowego misia - wszystko to od mojego Misia:) Spoznione zyczenia dla wszystkich dzisiejszych solenizantow !!!!!!!! Byczki wymiataja!!!!! :D :*

Gość twixomania
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i obyś nigdy nie czuł się samotny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! całuje cie mocno

Gość POZDRO6oo
ZYCZE HUJA W DUPE NA SUCHO.