Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaa

Miesiaczka a pierwszy raz

Polecane posty

Gość Karolinaaaa

moj chlopak planuje wypad na majowke jestesmy juz razem 3 miesiace wiem ze on jest juz przygotowany do wspolzycia ejdnak dzis dostalam okres ... trwa zawsze okolo 5 dni planujemy wyjazd w piatek moze czwartek .. chcialabym z nim zrobixc ten pierwszy raz ale boje sie xciązy .. zreszta hmm niewiem seks podxczas ewentualnej miesiaxczki ? xco wy o tym myslixcie ?

Gość Karolinaaaa
moze ktos mi pomocx ??

Gość moze to znak ze nie
powinnas jeszcze

"ale boje sie xciązy .. zreszta hmm niewiem seks podxczas ewentualnej miesiaxczki ? xco wy o tym myslixcie ? "Myślimy, żebyś pomyślała "przed" i się zabezpieczyła )

pamietak kochana o zabezpieczeniu i udanego pierwszego razu - tylko pamietaj ze Ty musisz tego chciec

aaa i na pewno nie rob tego podczas miesiaczki, nie bedzie to dla Ciebie komfortowe w koncu to Twoj pierwszy raz! ma byc piekny, a nie-zakrwawiony :) moge dodac ze nie musisz krwawic podczas pierwszego razu - ja krwawiulam troszeczke tyci tyci gdy kochalismy sie drugi raz, az moj facet sie smial "i Ty mowilas ze jestes dziewica?" :) bylam bylam, hehehe :) tylko to jest mit i tym wielkim krwawieniu0 kwestia indywidualna, mnie akurat strasznie bolalo ale wspominam to bardzo milo :) tzn nie ten bol, ale sam w sobie pierwszy raz, bo wlasnie odbyl sie w komfortowych warunkach, nikt nam nie przeszkadzam i chcialam tego A WIEC POWODZENIA!

Gość migotka__0
Seks podczas miesiączki - stanowczo NIE! To nie jest ani przyjemne a juz na pewno nie komfortowe... Zreszta jesli chlopak Cie kocha to poczeka;p Nie sadze tez zeby taki wypad na majowke to byl dobry pomysl... Lepiej sie do tego przygotowac, zadbac o atmosfere, jakies swieczki, posciel, itd zebys czula sie komfortowo bo to wspomnienie zostaje na cale zycie i od niego zalezy w duzej mierze twoje przyszle zycie seksualne:) Poza tym odpowiednie zabezpieczenie - dla swietego spokoju polecam prezerwatywy + globulki dopochwowe (wklada sie je na 20 min przed stosunkiem) np. Patentex Oval. Ja wyprobowalam i polecam:) PS. No i zastanow sie czy na pewno tego chcesz, jak chlopak naciska to tym bardziej powinnas sie zastanowic czy to madra i sluszna decyzja:) Pozdrawiam.

dokladnie jesli kocha to poczeka i w komfortowych warunkach dla Ciebie, a nie dodatkowo z okresem, pomysl, jak chcialabys przezyc swoj pierwszy raz i powiedz mu o tym, moze on jest gotowy, ale Ty nie- (nie wiem), zastanow sie, pierwszy raz jest bardzo wazny, szkoda byloby spieprzyc taka wyjatkowa sprawe