Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_krokodyl

Nowości kulinarne

Polecane posty

Często na półkach sklepowych pojawiają się nowe rzeczy, może będziemy się wymieniać opiniami na ich temat? Dzięki temu będzie można uniknąć kupienia jakiegoś bubla:). Ja zauważyłam następujące, jeszcze nie próbowałam: - Mars midnight -lody Algida czteropaki -3bit intenssimo - kisiel Bajkowa Chwila Jeśli macie opinie na temat tych produktów, to piszcie.

Ja mogę wyrazić swoja opinię na temat nowych galaretek. Chodzi o te galaretki, bursztynową, szafirową, diamentową itd. Są nienajlepsze w smaku, sam zapach i słodycz, ale smak bliżej nieokeślony, mają ładny kolor więc nadają się np do ozdoby ciast. Nie nadaja się do zjadania osobno, no chyba, że nawrzuca się do nich owoców.

Gość czaran-inez
Ja z nowości to widziałam tylko nową bąboladę i kiesiel z oetkera, barwiący język na różne kolorki.

Ja Waszych nowości nie widziałam :) Ale są ciekawe :D Kupiłam ostatnio z geelwe (nie wiem czy tak się pisze) kisiel o smaku: jabko+marchew jabko+brzoskwinia+banan jabłko+malina + gruszka Ładny kolor,zapach ale jak dla mnie za słodkie.

Gość alka23
duzy serek wiejski lekki Serek Wiejski lekki w opakowaniu rodzinnym – 500 g. Będzie to dodatkowa oferta dla osób poszukujących serka o obniżonej zawartości tłuszczu w dużym, wygodnym opakowaniu. Na etykiecie wewnętrznej znajdują się najnowsze przepisy z wykorzystaniem serka. Nowością są też informacje na temat wartości odżywczej dla porcji produktu oraz % GDA

Słuchajcie, czy nie produkują juz serka Figura? Takiego do smarowania, o obniżonej zawartości tłuszczu? Bo nie mogę go znaleźć ostatnio, a fajny był :(

Jest ten serek, dalej można go kupić w dużych sklepach i hipermarketach :). Ja się zastanawiałam co z sosem sojowym, bo wszędzie brakowało, ale dzisiaj znalazłam :)

Jest? To super. Może tylko z Carrefoura go wycofali - czas zmienić supermarket ;) Jeśli chodzi o rózne \"egzoty\" to najlepsza do tego jest Alma - sosów sojowych jest tam kilka metrów półki - człowiekjest tak skołowany ze juz sam nie wie, ktory kupić :)

No fakt, mój mąż jest fanem Almy, bo mają tam ogromną ilość serów pleśniowych :D A co do tego serka, to sama go kupowałam w Carrefour. I nadal tam ostatnio był :D To był Turek albo Tosca tak? Taki z niebieską pokrywką :) A sosów sojowych jest mnóstwo, ale chciałam kupić ten najzywklejszy tao tao.

Gość zzzzzzzzzzzzz
wiecie ja tego serka figura też już dawno niewidziałam w sklepach

Gość zzzzzzzzzzzzz
właśnie Toska

Gość londry344
Crispy marchjewkowe z cynamonem i kardamonem - faworyt wrod niedawnych nowosci

Gość Milenna12
Uwielbiam takie czekolady:)