Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podkołdernik jadowity

płacic czy nie płacic abonament TV?

Polecane posty

zakłamanie artystów i innych tworców z TV jest aż nadto widoczne. agitowali oni by glosowac na PO sami też zapewne glosowali. PO w swoim programie mówiła o likwidacji abonamentu a teraz jak rządzi PO to oni chcą na siłe od nas za te swoje wypociny zwane misją zapłaty. niech sobie zakodują to wyjdzie prawda o tym czego chca ludzie w TV. żeby jeszcze to bylo na poziomie ale te programy w stylu dubu du - łubu du czy inne powtórki to skandal no i te reklamy...co o tym sadzicie? no i te kominowe pensje dla " gwiazd " w stylu Kamela...

Gość niewinna dziewcynka
hop hop !

Gość hucpon nicpon
to jak z tym abonamentem?

Gość nie płace i długoo nie zapłace
Chcę wiedzieć na co konkretnie idzie to "moje" 17 zł miesięcznie.Do tąd przez tyle lat płaciłam:( Teraz od lutego nie płace i nie zapłace ani grosza.Nie będę stać na tej głupiej poczcie z jedyna książeczka której "bankiem" nie da sie wyslać. Nie wiem jak u was a le u mnie poczty fatalnie fumkcjonują

Gość niby tak
jak nie zapłacisz a wczesniej płaciłaś to Ci wezwanie przyslą, u mnie tak było:-( tzn. w mojej rodzinie bo ja osobiscie NIGDY nie płaciłam :-D Musisz napisac jakies oświadczenie na poczcie dlaczego rezygnujesz.

Gość skoro nie płacisz
to jakie TWOJE 17 zł idzie w błoto??? nawiasem mówiąc ja płacę na konto z internetowego konta, nie musisz stać na poczcie :P

Gość a na jakie konto
bo na poczcie nie wiedzą

Gość nasrała mucha Kazi do ucha
zlodzieje! ale kochane PO nie da nas okradac.

Gość kochane PO hahaha
a o podwyzszeniu znacznie akcyzy na LPG slyszalas? za to zaplaca wszyscy a w zasadzie najbiedniejsi jak zwykle 🖐️