Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość //SNAP//

W jaki sposob zostaliscie para?

Polecane posty

Gość //SNAP//

Opiszcie pokrotce

Gość ANKA2800001110
my sie poznaliśmy w pracy, rzuciłam dla niego innego faceta po 2 miesiącach i do dzis jestesmy razem-2 latka

Gość Taki koleś jakiś dziwny
no to ja zrobiłem to tak najpierw przygotowałem sobie grunt bo to najważniejsze, potem zebrałem odpowiednią ilośc patyków i rozpaliłem ognicho a dalej to już samo poszło i powoli zacząłem parować :P

Gość perlowa perla
z jego inicjatywy :D wlasciwie to on mnie wypatrzyl, ale nie robil wiele zeby sie zblizyc, a ja przez przypadek, dalam mu pretekst, zeby mogl dzialac i jestesmy juz 3 lata :D

Gość prowizorka
Poznalismy sie w pubie. Dojrzalam go przy stoliku i jakos od poczatku przykul moja uwage. Podeszlam do jego stolka pytajac sie czy ma zapalic (chociaz nie pale ale musialam cos wymyslec) i on zaproponowal bym sie przysiadla. Potem jak gadalismy chwalil sie, ze potrafi gotowac na co ja do niego, ze pewnie zartuje sobie. A on: to zapraszam cie na obiad w przyszlym tygodniu to sie przekonasz. Rzeczywiscie gotuje super:))) Jestesmy razem 6 lat i kocham go z calych sil.

bylam 20-letnia gowniara niedlugo po zrobieniu prawa jazdy, jako niedoswiadczony kierowca przywalilam kolesiowi moim starym pick-upem w tyl jego pieeknej bmki no i tak sie zaczelo

Gość przyszedl do mnie i moich
współlokatorek na parapetowe, miłość od pierwszego wejrzenia, strzała amora trafiła mnie jak tylko pojawił się w progu drzwi, jeszcze tego samego wieczoru wylądowaliśmy w łóżko:P jesteśmy razem 6 lat od 4 razem mieszkamy.

Gość Poznałam go na
Pieszej Pielgrzymce do Częstochowy. I jest cudowny!:)

Gość jakaś tam taka sobie
sąsiad. przychodził do kompa. :)