Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ducky

zainwestuj godnie

Polecane posty

Gość Ducky

Witam ! Oferuję lokaty w funduszach inwestycyjnych . Atrakcyjne warunki dla VIP - ów. W programach emerytalno-oszczędnościowych oferuję 10-12% zysku w skali roku.Procent skladany.Lokaty dlugo i krotko terminowe. Juz po 5 latach mozliwe wyplacanie zarobionych odsetek. Rzetelnie, uczciwie i obiektywnie doradzę. Czekam na telefony i maile. Pracuję na terenie Krakowa. pozdrawiam,Agnieszka.

Gość Condor
eeeee... to masz sie geja 3m chwalic :P widzialem twoje ady i wieja plaskostopiem :>

Gość dopiero co wycofałam jednostki
i dziękuję, z funduszy inwestycyjnych się wyleczyłam :P

Gość Ducky
Zastanów się kogo nazywasz złodziejem. Jakiś szacunek dzicko. Masz w ogóle pojęcie o czym pisałam? Rozumiesz?

condorrrrr :P co mojego widziales ? Heh to o tobie?" w wysokich andach kondor jojo zniosl.pierwsze jajo zniosl drugie jajo zniosl trzecie jajo zniosl a potem zdechl :D a to pech :P "

Gość Ducky
"dopiero co wycofałam jednostki" teraz straciłaś, bo zaakceptowałaś besse. A szkoda.

Gość Condor
Tak, stad pseudonim gejo :D

tak mam pojecie o czym piszesz .I bede nazywac was jak chce !!!!! A kafe to nie forum reklamowe ... :P dziecko ,przepraszam starsza pani pfrrrt :P

Gość dopiero co wycofałam jednostki
za długo się ta bessa ciągnie i końca nie widać, mnie udało się na tyle, że nie straciłam kapitału, gdybym zrobiła to później, byłabym stratna o wiele więcej

Gość Ducky
Ja obserwowałam giełde i analizy niemalże od jej początków. Historia zawsze toczy krąg i giełda zawsze odbija się o wiele wyżej. Choć wiesz jak to jest... nigdy nie bądż pewny :> jesteśmy tylko ludżmi. Dobrze,że uratowałaś kapitał :)

Gość 10-12 procent zysku
rocznie to ma byc "godnie"?:o

Gość Ducky
to są długoterminowe lokaty, a procent jest składany.Zysk przeliczany jest w skali roku...a Ty co miesiąc masz go w swoim "portfelu".Żadna bankowa lokata nie da Ci na papierze więcej niż 7% zysku,realnie wypłacaja po odliczeniach ok 4-5%.A u Nas zarabiasz w najgorszym wypadku 10% do ręki. Jeśli wytrzymasz cały program, a ludzie potrafią wpłacać 20-30 lat, to czeka Cię nieziemska nagroda :P bo życie z procentów. Jeśli liczysz jednak na pomnorzenie kapitału w krótkim czasie o ponad 100% , to łatwo możesz się zawieść. A wiesz jak działa procent składany? 1 rok wpłacasz 3000 z odsetek masz min. 3300 2 rok wplacasz 3000 masz 6900 3 rok + 3000 masz 9900 4 i 5 wplacasz po 3000 i masz 20100. Twój kapitał to 15tys,a zysk ponad 5. Ludzie ktorzy wpłacaja wytrwale po 20 latach, wypłacaja po 2 tys miesiecznie i ciagle zarabiaja, gdyz na ich koncie uzbiera sie ponad 200 tys.Stad nazwa, lokata rentierska. A rozwiazanie jest sprawdzone

Gość Ducky
wieje nudą dla kogoś kto nie myśli o przyszłości:P zatem po co czytasz coś co dla Ciebie nie jest interesujące?

Gość Ducky
Czy ktoś z Was słyszał o Intway Corp.? Nie? To świetnie - wkrótce posmakujecie nowego życia. Odezwijcie się do mnie :-)

Gość to o czym piszesz
to pógi co czysta teoria i przewidywany zysk, musi upłynąc te 20 lat żeby przekonac sie czy za te uskładane 200 tys. możesz spokojnie żyć z odsetecz, czy waciki se kupisz

Gość Ducky
nie piszę, że nie inwestujesz :P może inwestujesz w innym "stylu", nie rozumiem tylko dlaczego tracisz czas na wypowiedzi tego typu jw. Chcesz coś wnieść to podziel się swoimi doświadczeniami:P hehe

Gość Ducky
nie musi, już po 5 latach możesz swobodnie dokładać do bieżących wydatków

pytałem sie czy Ty to Ty. Jeżeli tak to na ogolnym też Cie znają- nie masz szans.A z "Pracy"też Cię tu wypatrzą :-p

Gość Ducky
ja to nie ja, a on to on:) wcześniej pisałam na 2 topikach, o kosmetykach i jakimś tam emocjonalu. Mam na imię Agnieszka.ot co :P Postanowiłam tu rozwinąć temat, gdyż zwyczajnie jestem ciekawa jakie są opinie na temat inwestycji :P nie jest to spam i zmuszanie kogokolwiek do czegokolwiek. Dlatego opninie typu "nuda" są nietrafione.

Gość Ducky
pomyśl :P to nie moja data ur.

czyli ze lubisz 69... to moze zamiast bawić się w akwizycje,zrób sobie przerwę i wykorzystamy ja przyjemnie :classic_cool:

Gość Ducky
raczej nie:) nie lubie...nudziarzy, a Twoj staly nick i podejscie do zycia...ostro na to wskazuja. wychodze i nie odp na nudne zaczepki:)

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
multi-portfel? znam - niegłupie

Gość bronek987
10-12 % to ja robie w 2 tygodnie:p