poddaje sie 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poddaje sie 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Mamy jedno dziecko w wieku 8 lat (nie bylo problemu z zajsciem w ciaze zadnych komplikacji itp. od 3 lat staramy sie o kolejne i cisza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poddaje sie 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 czy ktoras z was miala podobny problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghyt Napisano Kwiecień 29, 2008 Czy robiłaś badania hormonalne? No wiesz LH, TSH, prolaktyna, testosteron, DHEAS, estradiol i progesteron? To podstawa! Czasem zaburzenia hormonalne nie pozwalają na ciąże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my też Napisano Kwiecień 29, 2008 my też staramy się o drugie dziecko ... co prawda dopiero od pół roku, ale na razie nam nie wychodzi. Fakt, że teraz nie ma już tyle czasu i sił na "bzykanko" co kiedyś :) ale może się uda. Tym bardziej, że 1 dziecko "wyszło" za pierwszym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poddaje sie 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Bylam u ginekologa zrobil mi badanie ultrasonograwiczne wszystko ok poza tym ze jakies torbiele mam na jajniku ok 14 mm. przepisal luteine i zasugerowal ze byc moze to niedoczynnosc tarczycy, ...i cos jeszcze pytal czy byla duza strata krwi przy pierwszym porodzie niczego wiecej sie nie dowiedzialam zrobil kamienna twarz i nic mi nie wyjasnil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poddaje sie 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 i oczywiscie pytalam czy przyczyna moze byc konflikt serologiczny ale to wykluczyl bo dostalam po te imunoglobine anty d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poddaje sie 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 Dzis jeszcze zadzwonie do lekarza i umowimy sie na termin tak jak piszesz ght moze to zaburzenia hormonalne , jestem mloda mam 28 lat i czas najwyzszy na 2 dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty zrób sobie badania Napisano Kwiecień 29, 2008 i mąż też powinien się przebadać koniecznie. Bo moze przyczyna też leżeć po jego stronie. To, że się udało za 1 razem nie oznacza, że jest w 100% zdrowy. A wyniki mogły mu się przez 8 lat pogorszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyL 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 My staraliśmy się 7 miesięcy i nic,też już myślałam że coś jest nie tak,ale wystarczył urlop w Norwegii i wróciłam zaciążona :D Czasem zmiana klimatu,brak obowiązków,beztroska i wypoczynek działają cuda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaadoptuj dziecko Napisano Kwiecień 29, 2008 Albo wez jako rodzinę zastepczą masz już dziecko jesteś szczęściarą teraz może pora spłacić dług wobec życia i zaopiekować się porzuconym pisklęciem . Takie dzieci potrafią się odwdzięczyć są jak aniołki jakbyś zaadoptowała taką 2-3 letnią dziewczynkę to by było idealnie. Tyle kazania ale wiem że proza życia jest taka że czeka sie latami na takie dziecko. Więc może rodzina zastępcza ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach