Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iceBlue

Jak mam go odszukać? chyba spotkałam swoją połówke...

Polecane posty

Gość iceBlue

to nie zarty, choc moze niektorym wydac sie to smieszne wiec tak... bawie sie z kolezanka w klubie, nagle patrze i mnie zamurowalo, uczucie nie do opisania - nigdy takiej chemi nie czulam ( nawet nie byl jakos specjalnie piekny, sa ładniejsi) w momencie gdy patrzelismy sie w oczy, uczucie jakby miłosc byla we mnie, co jest lepsze mialam takie uczucie, że on ma to samo co ja nie rozmawialismy ze soba nawet go nie dotklam, nie umialam nawet blizej niego podejsc gdy wychodził zatrzymał sie i mi pomachał, od tamtej pory go niewidzialam nie ma dnia zebym o nim nie myslala, nawet niewiem jak na imie ma i chce go odnalesc , macie jakies pomysly???

Gość iceBlue
??? :(

Gość odpowiem............
Chodź poprostu do tego klubu, może jeszcze sie pojawi innej możliwości nie wiedzę skoro praktycznie nic o nim nie wiesz

Gość idź do tego klubu
tydzień później. jak zrobiłaś na nim identyczne wrażenie to on też tam będzie :P

Gość młoda dama
własnie, idź do tego klubu po prostu, życzę powodzenia:D:D:D!

Gość iceBlue
kurcze ale to nie bylo tydzien temu , tylko troche czasu minelo, a mnie w tamtym klubie nie bylo juz kupe czasu, nawet wtedy bylam tam przez przypadek, ale chyba w piatek sie tam wybiore bo zglupieje:(

Gość mnie sie udalo
ciekawe czy on tez cie szuka, jak z filmu:)

a czemu tam nie poszłaś?? jak bym miała tak jak Ty to byłaby pierwsza rzecz jaką bym zrobiła,,, 🌻

Gość porada dnia
wejdź na www.gumtree.pl , poszukaj miejscowości, wpisz ogłoszenie (poszukuję pewnej osoby) może ktoś go zna albo sam się odezwie. życzę powodzenia :)

Gość iceBlue
tak wyszlo:( nie mialam z kim isc, pozatym umowilam sie w tedy ze znajomymi w innym klubie:( tyle czasu minelo a ja nigdzie spotkac nie moge na miescie, w barach nic, tylko tam raz go widzialam, teraz chocbym na ulicy go zobaczyla to cos zrobie

Gość iceBlue
porada dnia:) dzieki jestem tak zdesperowana ze chyba tak zrobie;)

Gość sam by do ciebie podszedl
jakby bylo cos na rzeczy. daj sobie spokoj, szkoda czasu 🖐️ on pewnie juz cie nie pamieta

Gość iceBlue
nie podszedlby, bo nie bylam sama, pozatym ja jestem smiala osoba i normalnie sama bym albo podeszla albo cos zrobila a mnie zamurowalo wtedy!!!

Gość iceBlue
www.gumtree.pl --- co do tej stronki, to niewiem jak mam moje miasto znalesc, chyba sie nie da, bo jest tam tylko z 5 najwiekszych miast w polsce i mojego nie ma:(

Gość iceBlue
ide na zajecia jak komuds cos sienasunie to piszcie:)

Gość iceBlue
??????

Gość też tak kiedyś miałam
męczyło mnie chyba z parę tygodni i przeszło. Chyba nie warto aż tyle energii marnować. Ja np starałam się jeździć tym samym autobusem w którym go spotkałam ale nie udało się. Pozostało za to miłe wspomnienie :-) Dalej mam dreszcze jak pomyśle o nim, jak wtedy na siebie patrzyliśmy.. ach!

Gość babytin
Milość od pierwszego looku?

Gość iceBlue
no milosc od pierwszego wejrzenia:) smiejcie sie takiej chemii nigdy jeszcze do nikogo nie mialam