Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczescia nie daja

A jednak pieniadze to nie wszystko

Polecane posty

Gość Szczescia nie daja

Jak ich nie mialam , mialam marzenia ,zylam pelnia zycia,ciagle cos chcialam miec, cieszyla sie z kazdego nawet najmniejszego zakupu. Teraz siedze na skorzanej kanapie w swojej 350m 'Willi' ze tak powiem i .....nic mi sie juz nie chce. Mam wrazenie ze zycie mi ucieka ...Chetnie wrocilabym do bloku ,do moich kolezanek, do pracy ktora lubilam ,nie po to zeby zarabiac,ale to byla moja pasja... chcialbym znow poczuc wartosc tych 5 zl.

Gość Szczescia nie daja
tak naprawde, to gnije na moim przetartym i zapierdzianym foteliku nie majac pomyslu na topik, ide zaraz przetrzec pachy gabka i smigam na kase do biedrony, gdzie tlum kupujacych i zdenerwowanych ludzi bedzie mogl mi naublizac do woli :)

Gość śmieszy mnie to
nie masz po prostu pomysłu na życie, nie masz zainteresowań, potrafisz tylko przeżuwać i wydalać zarówno jedzenie jak i emocje

Gość Ducky
podszyw bardzo mnie ubawił! :-D :-D :-D

Gość jarzynka..
Jeśli rzeczywiście masz taki problem to przykro mi, że CI smutno, ale ja bym wiele dała by miec kasę chociaz na opłacenie rachunków:-( ciesz się tym, co masz

Gość GLIZDA W PARAPECIE
masz syndrom wypalenia mi to nie grozi - bo nigdy nie zapłonę :-D

Wygląda jednak na to, ze Twoim celem było dorobienie się willi ze skórzaną kanapą Ja mam tyle zajęć, ze trudno znaleźć czas na ich realizację.

Gość tak to jest jak się wychodzi
za mąż dla kasy, a nie z miłości

Gość a moze strzeliła
szóste w totka ! skąd wiecie? ja tez sie zastanawiam, czy zylabym jak dotąd, w miare szczesliwie ciesząc sie, ze kupilam sobie cos za ciulane pieniądze, albo ekstra premie, bo jak sie cieszyc z czegos co chce i mam, bo kupuje od razu ... jak to docenić ... co z sobą robić? nie wiem jak ja bym sie czula bedąc "6"_stkową milionerką, ale chyba załozylabym jakis malyu wlasny biznesik, zeby ni eoszalec od siedzenia w domu na skórzanej kanapie

Gość tak to jest jak się wychodzi
no to strzeliła "6" i rodzina uciekła? A może tak skupiła się na kasie, że nikt jej nie chce? Nie ma rodziny, przyjaciół, żadnych zainteresowań? No to tylko współczuć. Pieniądze ułatwiają życie, ale same w sobie nie dają nic. Do grobu je zabierze?

Gość
mam wrażenie że to uczucie nigdy nie będzie mi znane :p

Gość RACJA _
Pieniadze szczescia nie daja. Znam to z autopsjii. Ulatwiaja zycie ale jak sie ma zjechana psychike nic nie pomoga.:(

Gość pierdolicie jak polamani
tak gadacie bo nie jestescie w takiej sytuacji. Marzenia ma kazdy,ale jak juz je zrealizuje to co zostalo?Wszystko moze sie kiedys znudzic.A koledzy kolezanki sa dobre jak sie jest na ich poziomia,ajk juz ktos sie wzbogaci to raczej stronia od niego.albo tylko wykorzystuja.

też miałem marzenia wiele opierało się na dobrobycie, pieniądzach, luksusie Zdałem sobie sprawe z ulotności tego wszystkiego, z miernej wartości takich bogactw materialnych I teraz... również nic mi się nie chce, nie mam motywacji by dążyć do fortuny bo po co Więc co? Musi być coś w życiu dlaczego warto żyć, realizować się.. Jesli nie dobra materialne, to co? po co , dla czego żyć?!

Gość MILOSCI ZDROWIA
szczescia i przyjazni nie kupisz chocbys mial niewiem ile kasy....niestety.

Gość i mlodosci niestety tez nie...

Gość RACJA _
kto twierdzi inaczej -klamie albo nie wie co to znaczy byc bogatym.

Gość szczescia nie daja
Maluczki człowieczku! Nie wiesz, co piszesz! Zamien sie ze mna! Poczuj magie skorzanej kanapy i 300 m "WillI", ze tak powiem, a wtedy pogadamy!

Gość no to rob cos z ta kasa
wyjzdzaj podrozuj inwestuj, graj w hazard, nie siedz na doopie, moglabys wspomioc jakis dom dziecka chociazby

Gość szcześścia nie daja
w jakim celu i w jakim celu, a co cie to obchodzi bynajmniej?