Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glob-froterka

Do łazików i globtrotterów - pomóżcie w zdobyciu spodni.

Polecane posty

Gość glob-froterka

Witam, Powiem krotko: zachorowalam na pewne spodnie - dlugie, ale dzieki odpinaniom mozna z nich zrobic spodenki do kolan i do polowy uda. Wydaje mi sie, ze gdzies takie widzialam, ale nie wiem, gdzie. A moze one istnieja tylko w mojej glowie? Duzo chodze po gorach i gorkach i takie spodnie to dla mnie fantastyczne rozwiazanie na zmiany pogody. pozdrowka

Gość glob-froterka
nikt? :(

Nie chodzisz po sklapach? W każdym "górskim" są w zasadzie tylko takie spodnie, z kieszeniami, podwójnymi szwami i odczepianymi częściami nogawek. Taniej jest np. w Decathlonie a jeszcze taniej - allegro.pl :)

Gość glob-froterka
Chodze, chodze..tylko problem polega na tym, ze odpinaja sie zazwyczaj tylko do kolan, a ja bym chciala jeszcze takie, ktore odpinaja sie do polowy uda. Czyli spodnie w 3 czesciach. Ale dzieki za odp:)

Gość jsngg
Ja takie kupiłem w Czechach w Wietnamskim sklepie z Chińskimi ciuchami za 20zł :D Tylko ze moje są długie-3/4 troche za kolana - krotkie do polowy uda. Niestety nierównomiernie wypłowiały od słońca bo najczęściej uzywałem 3/4 :/ Ale ogolnie jeszcze się trzymają ;]

Gość jsngg
troche to niewyraznie napisalem, chodzilo mi ze maja dlugosci (do kostek)/(za kolana)/(krotkie)

Gość glob-foterka
o kurrczeeee..nie dosc, ze takie jak chce, to jeszcze za 20 zl:) bedziesz jeszcze w Czechach?

Gość jsngg
Chcialbym sie tam kiedys znow wybrac ale cos mi sie obilo o uszy ze chyba zamkneli ten sklep kilka miesiecy temu :/ Na dlugi weekend bede w poblizu to zrobie zwiad =]