Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewnaa000

Bardzo proszę o pomoc PREZERWATYWY

Polecane posty

Gość królewnaa000

DZiewczyny i nie tylko!!!!! gdzie w Warszawie można kupić prezerwatywy nielateksowe??????? Podobno sa one z materiału,który się nazywa poliuretan czy cos takiego.Wydzwaniałam do różnych aptek i nic .Błagam jeśli cos wiecie gdzie można kupic napiszcie.

Gość uuuuuuuuuuuuuhhh
zobacz w sex shopah

Prezerwatywy Durex Avanti - 5 sztuk Prezerwatywy nielateksowe, wykonane z całkowicie nowego surowca - poliuretanu. Nie uczulają, w przeciwieństwie do prezerwatyw lateksowych, i są cieńsze od tradycyjnych prezerwatyw lateksowych. Mogą być stosowane z lubrykantami na bazie olejów ropopochodnych. Właściwości: - przezroczyste - zakończone zbiorniczkiem - wykonane z poliuretanu - preparat nawilżający bez środka plemnikobójczego - pakowane po 5 szt. w opakowaniu konsumenckim - długość: 180 mm, szerokość: 64 mm jak nie ma jak sa :) i farmaceuta o tym nie wie?

Gość królewnaa000
Ale tego nigdzie nie ma !!!!!!!!!!! Pomocy!!!!!!!!!!

noo jak nie- wierzyc mi sie nie chce mozesz wejsc na strone durexa i zamowiac ale na bank są idz do jakiejsc dobrej apteki

Gość królewnaa000
Do jakiej dobrej?????? Oblazłam dziś całą Warszawę!!!!! Byłam nawet w mariocie i G>>>>>>>WNO!!!!!!!!!!!

mozesz do nich napisac maila (do durexa i ja bym tak zrobila wejdz na ich stronke i napisz) iz szukalas po aptekach w warszawie i nie ma- dlaczego??? na nich nakrzycz, a nie na mnie ;)

jutro sie przejde po mojej miescienie i znajde, moge podrzucuc bo bede w next tygodniu w warszawie ;)

Gość królewnaa000
W aptekach babki powiedziały mi ,że tego produktu nie ma w hurtowniach bo jest to bardzo drogie!!!!!!!!!! Przez internet nieda się zamówić.Jeśli wiecie ,że to gdzies się kupuje to napiszcie.

Gość Nastolatka___
skoro to taki problem je kupić to czemu nie pójdziesz do ginekologa po tabletki czy plasterki , które i tak są skuteczniejsze od wszystkich gumek ? : P

albo zadzwon wlasnie dokladnie chcialam to samo napisac, skoro taki problem z gumkami to kopsnij sie do gina po pigulki, albo tez jest inna antykoncepcja globulki, pianki itd

Gość królewnaa000
binia no dzięki.....Ja na nikogo nie krzyczę....tylko .....niczego nie moge,ani hormonów,ani lateksu........biedna jestem........

Gość Nastolatka___
Ginekolog nic nie wymyslił po za tymi gumkami? Oo przerąbane Oo

na allego widze, ale nie wiem czy im ufasz :) sa za 8zł ale przesylke sobie cenia

Gość królewnaa000
Dostałam hormony,cieszyłam się jak wariat i po kilku tabsach dostałam objawy zakrzepicy albo czegos tam.Lekarz kazał odstawic dostałam zastrzyki na rozrzedzenie krwi.A lateks jestem wściekłą alergiczka ,puchna nawet mi ręce i nogi i swędzą więc wyobrażcie sobie mój seks z mężem.Do tego torbiele i baaaaaaaardzo dużo dni płodnych.Takie przypadki tez chodzą po tym świecie.Ale dziękuję wam bardzo za pomoc.Zaraz piszemy.

Gość królewnaa000
binia 87 jestem ci bardzo wdzięczna i wszystkim osobom,które tutaj zajrzały.