Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna małpa

prosze o porade w sprawie wozka

Polecane posty

Gość taka jedna małpa

witam mam takie pytanie. Potrzebuje wozka dla osoby rodzacej w maju. Codzi mi konkretnie o QUINNY BUZZ Niewiem co trzeba kupic na ta pore. Czy cały komplet (spacerowka, gondola, spiworek, fotelik samochodowy, parasolke) czy z czegos zrezygnowac gdyz nie przyda sie o tej porze? I jeszcze jedno. co myslicie o czarnym kolorze wozka? Ja chce kupic dlatego ze bedzie to praktyczniejsze ale sama nie wiem. Bardzo prosze o porade :-)

Jak dla mnie czarny strasznie smutny dla dzidziusia, a czy taki praktyczny? Widać wszystkie zacieki po deszczu, kurz z polnej drogi... Co do tego co trzeba kupić, to z pewnością nie obejdzie się bez spacerówki i gondoli, reszta jest dyskusyjna :)

Gość taka jedna małpa
no mnie tez tak czarny kolor przygnebiajaco sie wydaje :-( boje sie tylko ze kolorowy bedzie sie stale brudził

Narazie przyda sie gondola,spacerowe siedzisko dopiero za pare miesiecy więc z tym mozesz poczekać,co do czarnego koloru to ja mam bebe confort czarny i pierwsze słysze o zaciekach na wózku(i to w dodatku widocznych) i widocznym kurzu.Kto nie ma to nie wie......co do koloru to kwestia gustu.Jednym sie podoba innym nie

Ja w prawdzie nie mam czarnego ale również ciemny - a konkretnie ciemny granat.Jestem bardzo zadowolona z tego kolor. Nie ma żadnych zadzieków,kurzu itd.Przy bardzo jasnym można szału dostać jak już dziecko siedzi ,je i pije.

kolezanka ma buzza czarnego i jest z niego bardzo zadowolna,wcale sie nie kurzy,zreszta to nie jest taki typowy czarny.Ja mam speddi sx rodziłam we wrzesniu i kupywałam wszystko ponieważ lepiej sie opłacało.

Ja miałam ciemny grafit mutsy... nie polecam, jak dzidzia podrosła i jadła paluszki, chrupki, wszystko było widać na wózku a jak się soczek rozlał to plama widoczna jak na dłoni... może to nie zależy od koloru tylko od materiału?

Gość taka jedna małpa
a moze wiecie jak to jest z gondola w quinny? czy nie jest zbyt mała?