Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęskni

jak radzicie sobie z wyjazdami chłopaka za granice?

Polecane posty

Gość tęskni

chodze ze swoim chłopakiem 3 lata od dwóch lat on wyjeżdza do stanów, juz był 2 razy i za kilka dni jedzie już 3 raz. ja również byłam raz. bezprzerwy sie nie widujemy. czy któraś z was jest w podobnej sytuacji? jak sobie z tym radzicie?

Gość usycham
tez zyje w związku na odległość od 4 lat, poczatki były tragiczne, ciągle płakałam i uzalałam sie nad soba,a teraz choc czasem jest mi bardzo smutno jakos daje sobie z tym rade :) grunt,zeby sie czyms zająć i odsuwac te mysli... wieczory sa najorsze, no ale są telefony :):):) Powodzenia zycze, łatwo nie będzie,ale musisz byc silna!!!

Gość acne
ja też żyję w związku na odległość- mój mężczyzna jest marynarzem. Już kilka rejsów za nami

Gość tęskni
ja wiem ze kiedyś sie to skonczy moze to jego ostatni wyjazd. jednak już tyle przezyła. popadłam w nerwice i teraz cieżko mi z tego wyjsc. chciałam pojechac razem z nim ale niestety nie dostałałam wizy.

Gość cdsfbsd
kiedys tez mialam podobna sytuacje.zwiazek trwal 2 lata. rozstalismy sie.przypuszczam ze jakby byl w polsce skonczyl by sie znacznie wczesniej. krotka nieobecnosc roznieca milosc dluga ja zabija...to byla najwieksz milosc mojego zycia...najbardziej kochliwa.wrocil teraz do polski.znalazl prace na poczcie.a ja szczesliwa i zakochana tylko teraz juz nie w nim ...

Gość moj wyjechal prawie rok temu
na miesiac czasu,to bylo straszne bo do tej pory przez 5 lat mielismy sie na codzien, razem mieszkalismy.cos przebakiwal ze moze w tym roku pojedzie tez (juz zapomnial ze bylo mu ciezko i nie chcial nigdy wiecej jechac), ale zaparlam sie i powiedzialam ze jezeli to zrobi to jade z nim, rzucam prace i mam wszystko gdzies. pomoglo:)