Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona

test czy juz?

Polecane posty

Gość zniecierpliwiona

moje cykle sa raczej nieregularne jeden trwa ok 30 a drugi dłuzej 36 i tak na przemian, okres mialam 5tego kwietnia i w tym cyklu czuje pobolewanie w brzuchu ale nie przez pare dni - owulacja tylko czesciej i dłuużej sama nie wiem dlaczego... czy moge jutro wykonac test...?

Gość jeśli masz nieregularne cykle
to test należy wykonać NAJWCZEŚNIEJ w dniu NAJDŁUŻSZEGO z cykli z ostatnich 12-tu miesięcy, wtedy będzie wiarygodny:)

Gość zniecierpliwiona
ale to strasznie długoo musze czekac.... a chyba nie wytrzymam...

Gość zniecierpliwiona
nie mozna tego inaczej ale juz sprawdzic...

no to rób:) ale nie ma pewności, że pokaże rzeczywisty wynik

można, ale jedynie testem z krwi BETA HCG oczywiście jeśli od stosunku minęło nie mniej jak 6 dni:)

Gość zniecierpliwiona
własnie jest taka sytuacja za wspolzylam wczesnie a przez ostatnie ok 7 dni nie....

Gość zniecierpliwiona
dzisiaj jest moj 25 dc

jeśli stosunek był wcześniej, to śmiało możesz zrobić badanie z krwi beta hcg:)

Gość zniecierpliwiona
stosuenk byl wcześniej... ale moze byc tez tak ze dni płodnych nie mialam wlasnie wtedy...

Gość zniecierpliwiona
a test z moczu?

no niestety, ale w Twojej sytuacji test z moczu odpada w tej chwili, bo przy takich cyklach jakie masz możesz być w tej chwili świeżutko po owulacji (owulacja zawsze pojawia się na około 14 dni przed @) więc jeśli koniecznei chcesz teraz wiedzieć, to ozstaje Ci pewny test z krwi beta hcg

rob co chcesz,wyjdzie jedna krecha,powtorzysz za pare dni,wyjda II krechy zrobisz BETE dla pewnosci:) Powodzenia!!!!

Gość zniecierpliwiona
joannaz myslisz ze beda II ... ? :)

Gość zniecierpliwiona
jestem bardzo ciekawa ale pewnie sie nie wybiore na bete... i bede czekac i czekac :)

nie mam pojecia,ja 2 lata walczylam o ciaze i dziecko, gdy sie poddalam, pogodzilam z mysla ze NIGDY nie bede naturalna mama i....zaczelam szukac informacji o adopcji... zaszlam natychmiast :) Bylam zwyczajna widoku 1 krechy,wiec jak z glupoty zrobilam test i wyszly II krechy,malo zawalu nie dostalam... No i BETA co 3 dni dla pewnosci;) Osychika w wiekszosci przypadkow jest winna za niemoznosc zajscia, za bardzie chcemy,sie nakrecamy i juz...Czego ja nie probowalam i nie bylam,ksiazke by napisal;) vZazwyczaj jak chcemy to nie wychodzi,psychiki wina... No i prosze, dalam na luz i moje II krechy...zaraz 9 mcy koncza:) Pozdrawiam!

Gość zniecierpliwiona
ja sie nie staram poprostu specjalnie sie nie zabezpieczam - stosuenk przeywany a ponadto w tym cyklu po @ ponioslo nas ze 2 razy i bylo do końca chociaz wtedy to na owulacje chyba za wczesnie było... gratuluje pięknego synka!

dziekuje:) a na pocieszenie Ci powiem ze....3xUSG mialam robione w ciazowym cyklu i.....wg niego na 100% nie bylo owulacji,bo zadnych znakow nie bylo ;) Takze nigdy nic nie wiadomo.....

Gość zniecierpliwiona
mnie tylko zastanoawia to czeste pobolewanie podbrzusza....

Gość Zdziwiona-
To jest troche dziwne jestem w piątym tygodniu ciąży,wiem bo byłam na usg i wyszło ale tego samego dnia robiłam rano test domowy i wyszedł negatywny wszystkie testy jakie robiłam były negatywne czy to możliwe?????

Gość Angelika...
Hej mam takie pytanko.. kochałam sie z moim facetem w dni płodne bez zabezpieczenia.wiem ze na kalendarzyku nie mozna zbytnio polegac...ale obsrwowałam siebie i mialam sluz jak w dni przed owulacja taki sam jak w owulacje tylko troszke mniej go bylo..wytrysk mial we mnie.... od stosunku minelo juz 14dni... do spodziewanej @ zostało mi jeszcze 8dni... prosze powiedzcie mi czy moge byc teraz w ciązy ??

Gość zniecierpliwiona
jutro moj 28 dc czekam sobie na @ żadnych testów nie robiłam... chyba wytrzymam i bede czekała na @