Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas123445

PROSZĘ POWIEDZCIE MI JAK TO JEST Z TYM....

Polecane posty

Gość lukas123445

farbowaniem włosów w ciąży - jestem w 7 tc czy mogę zafarbować sobie u fryzjera włosy farbą a raczej szamponem loreal?

Gość zabobony jakies
zabobony, oczywiscie ze mozesz farba nie przeniknie do płodu przeciez nie farbuje sie codziennie :O

mozesz farbowac. farby do wlosów nie przechodza do krwi i nie szkodzą dziecku pozatym nie wdychasz ich 3 dni tylko przez te powiedzmy 40 minut i tyle. zaloz siatke na wlosy. a jak nie wierzysz zadzwon do ginekologa albo poloznej i spytaj.

Odradza się tylko kobietom w 1 trymestrze i tylko dlatego by zapach nie potęgował mdłości. Autorko jeśli nic ci nie jest droga wolna

Gość kosciol czy Bog
Tu raczej chodzi o to, ze włosy się niszczą, często po okresie ciąży wypadają...a jak wiadomo farba tylko jes osłabia

Gość filizanka herbaty
mozna farbowac.... mam gazete m jak mama i tam pisze ze jak najabardziej, sama w 5 miesiacu robilam balejaz...

mozna farbowac wlosy, kiedys slyszlam ze nie mozna malowac paznokci-bzudra mozna:), podobno pasemka moga tylko nie wyjsc.

najlepiej polozyc sie odlogiem na 9 miesiecy :-D mozna farbowac, zreszta kobieta zadbana czuje sie lepiej a taki stan udziela sie tez dziecku na allegro sa dostepne farby bez amoniaku, ale na glowie trzymaja sie ok miesiaca tylko