Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 serca i 10 twarzy

Kocham mojego partnera ale te sny...

Polecane posty

Gość 3 serca i 10 twarzy

Topik nie jest pytaniem o radę, o interpretację snów, czy wyżalaniem się. Zapraszam was, koleżanki z kafeterii, po prostu na pogaduchy o trudno uchwytnych potrzebach, wyraźniejszych marzeniach... I o przysłowiowej dupie Maryni... Ostatnio w moim związku było bardzo spokojnie, żeby nie powiedzieć nudno. Może dlatego wiele ciekawych rzeczy dzieje się w moich snach. Wczoraj śniło mi się że będąc w obecnym związku poznałam niesamowitego faceta. Miał silną osobowość, był majętny (miał ładny, terenowy samochów i kompleks nowoczesnych kin na własność). Zakochał się we mnie. We śnie poczułam że teraz już mogę po prostu cieszyć się życiem, przestać martwić o cokolwiek. Mieliśmy razem wyjechać. Ogólnie miło było. I te podekscytowanie... Nie znam tego z realu, sami chłopcy mnie otaczają i o perspektywach życiowych takich jak moje: blokowisko do mieszkania, praca, może się kiedyś da uciułać na lepsze lokum czy jakąś wycieczkę. Dziś miałam sen o tym że mój partner miał wyjechać do pracy za granicę. Mieszkaliśmy w jakiejś scenerii typu zatoka w Emiratach Arabskich, z niesamowitą futurystyczną zabudową, a wyjazd dawał szanse na korzystanie wreszcie z uroków życia. Pomagałam mu spakować się i zastanawiałam jak sobie umilić czekanie na niego spotkaniami z kolegą (??!). Najgorsze jest że gdy się obudziłam a on spał obok mnie, poczułam lekkie rozczarowanie że nie ma wyjazdu w perspektywie i że z kolegą nie jestem umówiona. ;P A co wy chciałybyscie mieć a na razie nie możecie? Co się wam marzy, o czym śnicie?

Gość to rozczarowanie co
pocvzulas po obudzeniu sie to zly objaw... Natomiast sen sam w sobnie to nie. Nigdy nie znaczy doslownie ;) Ja kiedys mialam sny z kolega, ktorego nawet nie lubilam :O Na jawie w ogole mi sie nie podobal :P

Gość inni mezczyzni
mnie rowniez sie snia... :) wiem, ze moj obecny zwiazek jest dosc przecietny, wiec to pewnie dlatego, a jedyne, co czuje przed i po obudzeniu to ogromne poczucie winy... Tak czy siak milo miec alternatywe chocby we snie :)

Gość 3 serca i 10 twarzy
na szczęście nie tylko rozczarowanie :D