Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona bardzo

PYTANIE O TABLETKE-PORADZCIE PROSZE!!!

Polecane posty

Gość kasienka z komina
a co bralas? Ja kiedys 5 lat temu bralam cilest przez miesiac,i wszystko bylo ok,nic nie utylam,okres byl normalny..I niecaly rok temu zaczelam brac tabsy,tez cilest i jakos mu ufam ze nawet jak odstawie to bedzie ok.Zreszta teraz jak odstawie to bede miala w planie dzidzie wiec wtedy utyc juz moge..A Ty co bralas?

Gość kasienka z komina
mialam badania,wszystko ok ze mna.

Gość *anulka*
harmonet bo po nim tylko czułam sie ok

Gość *anulka*
czyli dopóki lekarz Ci nie powie ze powinnas zrobic przerwe to nie musisz tego robic, chyba ze bedziesz sie zle czuła

Gość kasienka z komina
no a ja o harmonecie czytalam ze nie jest za fajny,ze najlepszy dla mlodych babek jest cilest ponoc..

Gość *anulka*
i koniecznie pamietaj o cytologii

Gość *anulka*
cilest brałam przez miesiac i sie zle czułam a taka stara to jeszcze nie jestem

Gość kasienka z komina
a duzo przytylas po odstawieniu tabsow? jak Twoj facet to zniosl?

Gość *anulka*
przytyłam kilogram ale i tak mi to nie zaszkodziło bo waze 49 kg. moj facet jest zadowolony bo czesto mi mówi ze jestem chuda

Gość kasienka z komina
A,KILOGRAM TO SPOKO...MYSLALAM ZE GDZIES Z 10,20:) JA WAZE TYLE CO TY MNIE WIECEJ:)

Gość *anulka*
az tyle to napewno nie ale wiesz kobiety batrdzo roznie reaguja na hormony takze z Tobą nie musi byc podobnie możesz nawet schudnąc

czy mge byc w ciazy jesli kochlam sie z chlopkaiem niedzile stosunke przerywany a na nastpenydizen dostalam okres dodam jeszcze ze byl to ten czas 7 dni kiedy odstawia sie tabletki anty czy one w ciagu tych dni nadal choronia.. boje sie ze moge byc w ciazy po tych7 dniach nie wzielam juz nastenego opakowania kiedy moge sie spodziewac okresu po tabletkach

Gość *anulka*
raczej nie tabletki działaja nawet w trakcie przerwy 7 dniowej. a po za tym jesli miałas okres to w czym problem? (7 dni mineło kolejne 21 tabletek i 7 dni przerwy w trakcie ktorych powinna wystapic miesiaczka)

tak tak ale ja juz przestalm po tym brac tebletki juz ich nie biore i wlasnie w tych dniachprzerwy a dokladnie w 5 kochlam sie z chlopkaiem do tego stosunek przerywany... dzien potem okres i kiedy minelo to dni nie zaczelam brac taletek bo nie chce bo sie le czuje.. czy w ogole w moim przypadku jest mozliwosc ze ejstem w ciazy.. bo po odstawieniu tabletek nie wiem kiedyteraz odstane okre

Gość *anulka*
raczej nie powinnas zajsc w ciaze. a jesli chodzi o miesiączke po odstawieniu tabletek to może byc za 21 dni czy za 28 a może nawet wcale jej nie byc wszystko zalezy od organizmu i od tego jak długo brałas tabletki

Gość *anulka*
to tabletki mogły jeszcze nie działac, zrób sobie test jutro jak nie bedzie miesiaczki

powinnas sie zabezpieczac dodatkowo np prezerawtywa albo globulki!!!!takie jest moje zdanie!!!!pozmienialas sobie i to ladnie godziny czego nie powinno sie robic!!!