Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niż siostra

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość inna niż siostra

inna niż siostra Pracuję w Bie....nce już 3 lata i szczerze mówiąc nie wiem jak tak długo tam wytrzymałam. Zamiast być lepiej jest coraz gorzej coraz więcej od nas wymagają , a klienci mają CIĘ NIERAZ ZA NIC CO NIEKTÓRZY SIĘ WYRZYWAJĄ NA NAS, A MY nie możemy nawet się do nich wrogo odezwać tzn. obronić się tylko MUSIMY grzecznie się zachować i jeszcze się ponirzać przepraszjąc ich chociarz wiemy że nie mieli oni raci. Często niesłusznie obwiniają nas o to, że żle im wydaliśmy pieniądze zwyzywają nas od złodziei i jak im udowodnimy że jednak jest wszystko w porządku to i tak mają nadal do nas pretęsję że kłamiemy i tak dalej... Psychikę to musimy mieć twardą bo idąc do pracy nigdy się nie wie co cię dziś spotka. nasza praca wygląda na ciągłym bieganiu do kasy i z kasy do towaru. musimy być nieraz w dwóch osobach. bo i tu trzeba zrobić i obsłużyć klientów bo inaczej to grozi naganą za złą obsługę klienta. I jak tu wytrzymać taką presję w pracy? Czy mam znienić pracę bo się zastanawiam pomóżcie?

Gość inna niż siostra
a nie pomyślałes że niektórzy mają dysortografię a nie o to mi chodziło prawda?

Gość to może czas na dalszą naukę i
znalezienie lepszej pracy?

Gość inna niż siostra
czy tu ktoś uwarza że jestem nie wykształcona? mi chodzi właśnie jak by tu się wyrwać z tego kieratu bo nawet ze zwolnieniem się są tu małe problemy bo albo zwalniają dyscyplinarką lub wcale