Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

no ja juz wczoraj miałam . poziom rozszerzony. 13 pkt mialam- dla mnie i tak dobrze zważając ze na zaden dodatkowy ang nie chodzilam.. nie ma co sie stresowa. popatrz w necie gdzies ludzie czasem pisza co mieli, a nuż trafisz, moja kolezanka wczoraj patrzyla i dzis zdawala i trafila ;) wiec powodzenia nie ma czym sie stresowac :D

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

witam, czy jest ktos z tegorocznych maturzystow? hmmm moze ktos zna odpowiedz jak zmotywowac sie do nauki... zostal miesiac a ja naprawde nie umiem sie zmusic:(

witam, czy jest ktos z tegorocznych maturzystow? hmmm moze ktos zna odpowiedz jak zmotywowac sie do nauki... zostal miesiac a ja naprawde nie umiem sie zmusic:(

hehe co do mojej matury to sie od tygodnia intensywnie przygotowuje do pisemnego Polaka;) wertuje wszystkie streszczenia lektur bo nie wiadomo co tam w komisji wymyslili :P i dostalam w spadku zeszyty do polaka z calej ekukacji od znajomej wiec też korzystam :D prezentacje na ustny od listopada piszę sama (tzn z polonistka :P) juz ja zlozylam do kupy i jeszcze tylko napisze zakonczenie ;) a angielskim sie nie przejmuje tylko musze sobie slowka poprzypominac :P a ta matma od siemiu bolesci co niby teraz pisze obowiazkowo jako pierwszy rocznik to pic na wode fotomontaż nie pamietam kiedy zajrzalam ostatnio do ksiazki do matmy a obydwie matury probne zaliczylam na poziomie ponad 40% :P ale i tak sie stresuje ze cos nie pojdzie :(