Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Ale to to naprawdę rzadko który pan umie!

Polecane posty

Gość powiedz mi co
jesli tak to podziekujmy takim retro ze taki jest swiat "poje***y i ze panowie są jacy są.... bo takie panie pozwalają na to... rzeczywiście świat jest pojebany bo faceci zostawiają gdzie popadnie swoje skarpetki :D 🖐️heheheh wielkie macie problemy, współczuję waszym facetom jeśli o każda drobnostkę tak się czepiacie, muszą się czuć jak zwierzęta w klatkach, a niech sobie rzuca tymi skarpetami, powiem to podniesie albo sama wrzucę do brudów i co koniec świata?:D ależ się uśmiałam 🖐️

retro to na jagody umawiamy sie razem :-) ps. sprzątajcie po sobie skarpety to nikt nie bedzie musiał tego robić za was... uczcie ich ...i przyzwyczajajcie ze za nich robicie to co nawet dzieci robic po sobie powinny... ale potem nie stekajcie jakie to wy nieszczesliwe jestescie...

Gość a tobie retro
Nie stękam, bo jestem szczęsliwa :P Ale masz rację, wieczorem po rozebraniu się jak mąz będzie chciał wynieśc nasza brudną bieliznę do pralki, to wezmę swoje rzeczy On swoje i pójdziemy razem :D Wtedy świat nie będzie taki "pojebany" :) Jakie to proste :)

powiedz mi co -> a kto Ci powiedzial ze takie mamy problemy??? ja nic takiego nie powiedziałam...zacytowałam jak sie nie myle "pewna osobe" musiałabym na głowe upaść zeby miec takie problemy... a jeszcze bardziej zeby miec takiego faceta... po co sie denerwowac i sobie zycie marnowac "sprzataniem po kims" i nikt nie powiedzial ze mam faceta... nie przypominam sobie... zaden by ze mna nie wytrzymał !!!!!! :D

Gość a tobie retro
Nie wiem, po co wogóle to roztrząsać. Mój mąz żadną fleją nie jest i uczyć go nie muszę, bo jest człowiekiem a nie psem, zebym go "tresowała" A "problem" rzuconych na dywan skarpetek to rzeczywiście godny jest założenia topiku i roztrząsania.

ludzie!!! jak wy zyjecie>?!!??!! u was w domu jedno wynosi bielizne do pralki za dwoje??? wydaje mi sie ze dla osoby "normalnej" to oczywiste ze swoje gacie sama zanosi do pralki i nie mowie tutaj o osobach ktore nie mieszkają ze soba... tylko o ludziach ktorzy sa ze soba od lat... moje gacie i moj problem.... jego gacie jego problem.... "problem" czyli obowiazek wsadzenia ich "do pralki" jak to zostało ujęte... :/

temat dotyczył klapy od sedesu- jakże ważna rolę odgrywającej w pożyciu małżeńskim owszem można wypominac sobie nawzajem wpadki, niedociągnięcia itd- osobiście wolę czasem sprzątnąc po mężu- a on po mnie- niż zabić się na wzajem swoja upierdliwością cóż niektórzy upierdliwość jednak mają we krwi

Femina, a jak masz kosz na pranie?? I dopiero z niego rzeczy wędrują do pralki?? To co wtedy? Segreguję pracowicie swoje rzeczy, zostawiając rzeczy faceta żeby sobie sam uprał, tak?

skoro nie jest godny temat komentarza to w jakim celu to robisz? nie powiedziałam ze jest fleja bo pewnie nie był by Twoim męzem (bo kto chciałby takiego za meza) tylko poruszam fakt taki ...aby tego za nich nie robic bo nalezy do ich obowiazku.... ale nie ma co walczyc z wiatrakami :) pozdrawiam (nawet żony meżow ktore zbieraja za nich skarpety) miłego popoludnia :)

Uwaga ujawnie Wam tajemnice porozrzucanych skarpet przez faceta:classic_cool: Mężczyzna który rozrzuca skarpety i majty po całym domu---w ten sposób znaczy swój teren i odstrasza innych samców:classic_cool:[pokłon w strone widowni]

Gość a tobie retro
Ale kobieto dla mnie to nie jest problemem zabrac skarpetki kochanego męzczyzny i włożyc je do pralki tak samo jak nie jest problemem odwiesić jego koszule na wieszak:/ No ludzie. A wychowałam się w porządnym domu, pełnym miłolści i szacunku, więc wypraszamsobie uwagi w stylu "w jakim to domu sie wychowałam " bo sa nie na miejscu

Gość a tobie retro
nefrytowakotka --> no własnie :D

Gość BIAŁA na dole
mój mąż rzucał skarpetkami gdzie popadnie. ja je zbierałam bo uważałam, że korona mi z głowy nie spadnie. odkąd kupił pralko - suszarkę (2 w 1) zaczął je sam zbierac z radosci, że mu pralka je całkowicie wysuszy

"w ten sposób znaczy swój teren i odstrasza innych samców" Miało juz nie być sensownych wpisów w tym temacie:) I należy jeszcze dodać, że ten atawizm ujawnia się także wtedy, gdy widać wzmożony kobiecy ruch na forum w tematach okołoseksualnych. W ten sposób mozna poznać, że jest pełnia:)

Gość powiedz mi co
za to sex w skarpetkach jest całkowicie zabroniony :D:D:D 🖐️

Szukanie dziekuje za komplement:)W końcu ktoś zauważył moją inteligencje.Białe podkolanówki są niefajne:O myślałam ze są sexi.Morał z tego taki--człowiek sie przez całe zycie uczy czegoś nowego.

Gość projekt rekultywacji matołów
Skoro tak bardza RAŻĄ CIĘ MĘSKIE PRZYWARY czy to prawdziwe, czy zmyślone to powiedz sobie jasno: nie dla mnie mężczyźni jestem marudną idiotką, której nie chciał żaden, który naprawdę mi się podobał reszta powinna być milczeniem zamiast jazgotu, który czynisz...

NIE PRAWDA:):):) Kurs przysposobienia do życia w społeczeństwie dla mężczyzn - szkolenie otwarte Tematy zajęć: 1.Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym 2.Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów 3.Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko) 4.I ty możesz prasować 5.Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie 6.Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów 7.Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych do punktu napraw - Ty a elektryczność 8.Nowocześni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku 9.Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego 10.Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience 11.Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczną klęską 12.Ty: słaba płeć 13.Powody dla których zakłada się nową rolkę papieru w toalecie gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami) 14.Techniki walki ze snem po stosunku 15.Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia mimo że by się chciało... 16.Jak opuszczać deskę klozetową - krok po kroku 17.Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem 18.Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn - triki i propozycje 19.Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu 20.Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu bąka 21.Prawdziwi mężczyźni też pytają przechodniów o drogę gdy się zgubią 22.Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka 23.Twoja odzież (II) - do czego służy szafa 24.Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudną bieliznę 25.Pralka. Wielka nieznajoma 26.Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na ubrania 27.Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach 28.Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki 29.Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem i płynem do naczyń 30.Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli) 31.Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku 32.Jak rozmawiać z partnerką bez podnoszenia głosu Uwaga: Do jednej grupy przyjmowanych będzie maksymalnie 10 osób ze względu na trudną tematykę i doświadczenie, że osobom chcącym zaliczyć kurs prowadzący muszą udzielać korepetycji w celu przyswojenia materiału.

Konkret. Na pewnosię przyda:) Proponuję tylko drobną korektę tematu: Zamiast "(...) do życia "w społeczeństwie" lepiej "(...) do życia wśród kobiet" Aaa! I zaznaczyć, że nie przyjmuje się poborowych i studentów z I roku:)

Gość coś wiem
mam męża, którego nie zmienię i dwóch synów, którym od małego wpajam , że klapa ma być opuszczona i już. chyba osiągnęłam sukces wychowawczy :). z własnego doświadczenia wierzę, że ta klapa może strasznie irytować i wpływać na nasze uczucia do drugiej osoby;). Oczywiście, że nie jest to problem na topik , ale pogadać zawsze można ;)

Gość Ju...
Samiczko, dobrze, że nie znaczy terenu podsikując każdego mebla oraz oczywiście swojej kobiety. Można się wściekać, można narzekać - ale i za tymi skarpetami, gdy faceta brak, sie tęskni.:)

donpedro:D dobreeee:D wkleiłam to moim babkom z macierzystego topiku- mam nadzieję, że się nie gniewasz;)