Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeery

wymrażanie kłykcin - HEELP!!

Polecane posty

Gość Szeery

czy któraś z Was miała wymrażanie?? boli?? nawracały? czy po zabiegu coś dolega, boli? proszę o odpowiedź - dzisiaj idę na zabieg i chcę sie psychicznie przygotować. dzięki za jakieś odpowiedzi!

Gość Szeery
help help heeelp

Gość Szeery
żadna z Was nie miała czegos takiego?? 😭

Mi zeszły po aldarze, ale zauważyłam bardzo wcześnie i sie udało. Za to mój mąż będzie chyba musiał poddać sie wymrażaniu, bo wracaja po aldarze... Niewiem czy wymrazanie boli bardziej niż reakcja skory na aldarę... Głowa do góry - ważne byś byla zdrowa

Gość Szeery
dzięki za odpowiedź u mojego męża nie ma śladu że cokolwiek ma...może to i dobrze!

kiedy ja sie leczyłam też nie bylo u niego śladów, pojawily sie później... bał mi się przyznać, wiec urosły baaaardzo i teraz on cierpi. Wiem z własnego doswiadczenia, że im prędzej zacznie sie to gówno leczyć tym lepiej

Gość lutriciiiia
Jesli chodzi o wymrazanie klykcin, to smarowaniw plynem nie boli wcale. Ale skandalicznie piecze, kiedy ten plyn zaczyna wysychac i wzerac sie w naskórek. To piecze potwornie! Nastepnie skora ktora byla posmarowana bieleje i obumiera. Wysycha po prostu i po kilku dniach sie zluszcza, czyli odpada razem z klykcinami. Musisz smarowac PENATENEM W KREMIE, zeby sie szybko zagoilo, bo na miejscu wymrozonym robia sie ranki z krwi, strupki czasem. A Penaten bardzo łagodzi. Wszystko tam piecze nawet przy oddawaniu moczu, ale glowa do góry! Nie odrastaja. Najwyzej pojawia sie w miejscach, gdzie nie posmaruja cie plynem. Najwazniejsze jest zdrowie!

Gość Szeery
dzięki za odpowiedzi 🖐️ lutriciiia - ginka pokazała mi cos czym będzie mi zamrażać i nie było mowy o smarowaniu, to nie masc tylko jakiś długi pręt brrr ale i tak dzięki za reakcję ...i macie rację - zdrowie najważniejsze a mojego męża będę bardzo dokładnie oglądac i pilnować...;-) tylko jak wyzdrowieję, bo na razie (od czasu jak wiem o kłykcinach) to ... raczej nie mam ochoty... 😭

męża ogladaj... nie warto by sie z tym meczył. Wiesz, że faceci mają niższy próg bólu, a jak patrzę na mojego jak marudzi... oszczędź sobie tego:D Trzymam kciuki

Gość Szeery
właśnie dlatego chcę go pilnować ;-) bo potem będzie dopieeroo!! ech, te nasze kochane chłopy! dzięki i pozdrawiam 🖐️ :-D