Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się

kierowca

Polecane posty

Gość bojąca się

mam prawko już 3 lata ale chociaż jerzdzę samochodem przynajmiej co dwa dni to zawsze boję się że albo ktoś mi wyjedzie rowerem przed maske i nie zdąże wychamować, albo zgaśnie mi samochód na środku skrzyżowania , albo nie zdążę wychamowac jak ktoś przedemną gwałtownie wychamuje. Czy to normalne? jak mam obok siebie pasażera to jade pewniej, chociarz powinno być odwrotnie. zastanawiam się czy to jest spowodowane tym że za dużo o tym wszystkim myślę jak jade sama, a jak jest ktoś obok to nie mam czasu na takie myślenie, co o tym myślicie? Dodam jeszcze że nie mam żadnych punktów ani mandatu jak do tej pory, a już byłam nieraz kontrolowana.

Gość o bożeee
ja tak miałam przez pierwsze 2 lata, obecnie prawko juz mam 5 lat i śmigam bez problemu, musisz po prostu dużo jeździć

Czy irracjonalny strach jest normalny? Nie Czy analfabetyzm w cywilizowanym kraju jest normalny? Nie

Gość humanista od 7 boleści
I top jest największy dramat kobiet za kierownicą Wy boicie się jeździć i dlatego jesteście zawalidrogami, na rondach czaicie się pół godziny zaczym zdecydujecie sie wjechac. To wy potraficie nagle zahamować bo na sąsiednim pasie jedzie duzy samochód.