Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati85r

on zona i ja kochanka

Polecane posty

Gość nati85r

pomocy!!!!!!!!!!!!!!prosze o pomoc zaczelo sie to osiem miesiecy temu spotkalam chlopaka zaczelismy sie spotykac okazalo sie ze ma dziewyczne w ciazy bylam zalamana nie dawal mi spokoju wiec spotykalismy sie dalej zakochalam sie bez pamieci ,po 3 miesiacach dwiedzialam sie od niego ze to jego zona chcialam odejsc ale on powedzial ze mam czekac az urodzi dziecko ze jej nie kocha i chce byc ze mna ,teraz jest kwiecien a on molwi ze mam dalej czekac poniewaz musi rozwiazac sprawy finansowe itd..wiem ze z nia spi w jednym lozku ale mowi ze sie z nia nie kocha!!!co robic prosze o pomoc !!!!!!!doradzcie mi czy mam czekac czy nie jak chce odejsc to mowi ze kocha mnie a jezeli by zostal z nia to i tak bedzie ja zdradzal,dac mu czas czekac mim o ze nic nie obiecuje??

Gość jestes normalna..
czy tak nie bardzo?

Gość JASNEŻE NIE CHCE BYŚ ODESZŁA
bo ma super układ żona i naiwna kochanka-nie licz na to,że ten układ się kiedyś zmieni-zawsze będzie jakieś ale-byłbym z tobą ale.....jest dziecko, jest chore, ono jest chore, nie mam pieniędzy.... GŁUPIA JESTEŚ....:P

Gość taa daj mu czas
jakieś 15 -20 lat będzie potrzebował. ile ty masz lat?

Gość nati85r
22 lata on 28 lat jest z nia w zwiazku 9 lat w malzenstwie 2 lata

Gość nati85r
mam dac sobie spokuj????ja go kocham naprawde on mowi ze mnie tez!!ale ma male dziecko i potrzebuje czasu zeby jego zona sie nie zalamala wiem ze ona go kocha

Gość jestes normalna..
naiwna cipo, bylas worem na sperme podczas gdy zona byla w ciazy. nadal tego nie rozumiesz?

Gość nati85r
no ale on n ie chce tego konczyc meczy dzwoni pisze ciagle nawet jak jest w domu z nia..codziennie jest u mnie zamaiast z nia

Gość merryyy
"zaczelismy sie spotykac okazalo sie ze ma dziewyczne w ciazy bylam zalamana nie dawal mi spokoju wiec spotykalismy sie dalej zakochalam sie bez pamieci" A co on Cię na siłę zmuszał do tych spotkań? :P Wystarczyło się wtedy postawić i miałabyś spokój. A tak to jesteś kolejną kochanicą :O Co za baby na tym świecie :O

Gość naprawdę cchesz być z kimś
takim? przeczytaj to co piszesz... Co Ty sobie robisz, głupolku?

Gość nati85r
moze i jestem naiwna ale naprawde duzo czuje do niego i co ja mam robic!!!!!!!!!!!!!!czekac nie czekac

Gość merryyy
oczywiście że NIE czekać.

Gość nati85r
to n ie jest tak jak myslicvie ja bym sie nigdy w takie cos nie pakowala !!!ja nie wiedizalam a teraz nie jestem tyle silna by byl koniec ,a czekac tak i miec nadzieje to tez chore

Gość ironiczny irek
Zostań z nim przynajmniej dopóki dziecko nie skończy 6 tygodni. Wtedy już żona bedzie się mogła z nim pieprzyć i da ci spokój.

czekaj, oczywiście, ale go odstaw, dopóki tych ekhmmm spraw finansowych nie ureguluje. Jesli będzie wolny - prosze bardzo. jeśli to prawdziwa miłość - przetrwa taką próbę. która przecież jest tu niezbędna. Jeśli on cię kocha (hehe) zdobędzie się na wiele by z Toba być i byś była SZCZĘSliwa. b oteraz jesteś szczęśliwa jak cholera, prawda?

Gość kasiiiuua
no ale on n ie chce tego konczyc - dlaczego niby ma chcieć to kończyć- przecież to najwygodniejszy układ dla niego-ja bym się w coś takiego nie pakowało-i dziwie się tym co to robią...

Gość merryyy
pierniczysz :O jak to byś się nie pakowała????? Przecież z tego co piszesz wychodzi że się dowiedziałaś o tamtej zanim się zaangażowałaś. chciałaś to masz :O

Gość nati85r
on powtarza tez ze mu jej szkoda ze nie ma prawie nikogo ze jest dobra kobieta i jest mega za nim

Gość merryyy
mi też jej szkoda, bo ma męża kutasa :O

jaki litościwy szkoda, ze jakoś dla ciebie nie

jakby była taka cudowna, to by nie szukał sobie dupy na boku i w dodatku takiej, której da się pranie mózgu zrobić

Gość merryyy
"jakby była taka cudowna, to by nie szukał sobie d**y na boku" nie zgadzam się. czasem po prostu facetowi nie wystarcza jedna kobieta i tyle.

Gość nati85r
jak sie dowiedzialam to juz bylam zakochana !!!ja wiem ze on jest za mna nie pilnuje i9nteresu nie spedza z nia czasu ani z dzieckiem .najgorsze jest to ze wszystkiego mi zakazuje nie moge wyjsc na impreze ,najlpepiej to siedziec w domu..

Gość kasiiiuua
a Ty cały czas będziesz tą drugą-bo to dobra kobieta-i pewnie zawsze będzie dobra a dziecko zawsze będzie go potrzebować-a Ty się godzisz na taki układ...

Gość merryyy
"nie pilnuje i9nteresu nie spedza z nia czasu ani z dzieckiem " i co, wg Ciebie to porządny facet jest? :O co własne dziecko olewa?

Gość nati85r
dziecko juz ma 3 miesiace mowi ze gydby nie to male to by juz odszedl