Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalulator 001

moja dziewczyna pali papierosy0jestem zły bo nie iwedziałem.

Polecane posty

Gość kalulator 001

przez 2 lata sie ukrywała,wygadała sie jej siostra.a pytałem czy pali to nie,nie pali.przy mnie nie zapaliła ani razu a czesto sie spotykamy,dobrze sie kryje.o w morde ale jestem zły...:/

Gość kobieta bereta
nie przesadzaj chłopcze.Przy tobie nie pali,wiec ok,jest nadzieja,ze calkowicie przestanie

Gość i co teraz zrobisz
?????

Gość kalkulator001
nie wiem,narazie sie wsciekłem

Gość to chyba nic takiego
strasznego...skoro sam nie wyczułes?

jejuuuuu :P Daj spokoj przeciez to nie koniec swiata.......Sama na tym traci i kase i zdrowie.....Pogadaj z nia zeby rzucila a nie wnerwiaj sie od razu

Gość kalkulator001
no sam sie dziwie ze nie wyczułem

Gość taki sobie ja
Hmm u mnie sprawy maja sie podobnie. Jak sie sprawa rozwiązała?

Tytułem ciekawostki i historia jest prawdziwa. Znam kobietę, która przez 16 la małżeństwa udawała przed mężem że nie pali. Dziś jest już po rozwodzie. I mąż przez te 16 lat myślał że ona nie pali poważnie.

mam kumpla ktory od kilku lat ukrywa przed swoja dziewczyna ze pali:) moj tez to ukrywal przez kilka miesiecy:D i szczerze gdybym nie wiedziala ze pali to nie poznalabym:) nie ma to jak guma do zucia:P

Gość kalkulator 001
rozmawialem z nia ,no ale nie wiem czy cos wskuram,narazie obiecała ze postara sie zucic.przy mnie wogule nie pali.

ja tez zawsze obiecuje ze rzuce ale to czysta sciema heh ,mam nadzieje ze twoja dziewczyna nie jest taka :classic_cool:

Gość Arek460
hej, ja wczoraj zostawiłem dziewczne z powodu papierosów ;p

Gość martelka
hej kalkulator, nie złość się tak na nią, pomyśl. Jak nie pali przy Tobie, to znaczy, że jej na Tobie zależy. Inaczej by paliła i miała w nosie Twoje zdanie, prawda? A że ma słabość do fajek i zapali czasami jak jesteś gdzieś dalej, to co? Ty idealny jesteś? A tak swoją drogą, to osoba niepaląca wyczuje palacza na odleglość. Coś mi tu nie gra, ze tego nie wyczułeś. Palacz śmierdzi fajami i już. Ciuchy śmierdzą. Jak wróci z fajki i nawet po długim czasie czuć tytoń.

Gość swiat sie wali

ja pale moj chlopak tez pali nigdy sie z tym nie ukrywalam dziwi mnie zachowanie takich osob ktore ukrywaja ze pala po co one to robia?

Gość gr3da
A moim zdaniem palące panienki są o wiele seksowniejsze od nie palących! Mam teraz palącą i nie zamieniłbym jej nigdy na taką co nie lubi palić.' Palaczki po prostu wiedzą co to znaczy czysta przyjemność i radość !

no jak można nie wyczuć... przecież to nie tylko oddech, ale też włosy, ubrania i ręce śmierdzą...

Gość a ja mialam taka akcje ze prze
a ja mialam taka akcje ze przez 2 lata sie ukrywalismy z chlopakiem przed soba ze palimy, on udawal przedemna ze nie pali a ja przed nim a potem sie okazalo ze oboje palimy

Gość stokrotka stokrotkaa
hahah tak nie ma to jak palaczka, jak ci zacznie za 2 lata pluć flegmą, kaszleć z rana, robić śmierdzące pryki i kupy i zacznie jej walić z buzi jak shrekowi to dopiero będzie ociekała seksem. nie wspominając o nadciśnieniu, nowotworach, problemach nerwowych i żylakach. czysty seks rzućcie to i nie zatruwajcie siebie. wiem że nerwy, że głupi szef, ludzie i świat ale moze zamiast tego zaczniecie rozwiązywac problemy a nie je "przepalać" i nauczyce sie inaczej relaksować, joga, sport, ksiązka, krzyżówki .

Gość stokrotka stokrotkaa
dobrze że weszłam na ten topik. rok temu miałam ciężką sytuacje przepalałam paczkę za paczką, jedyną myślą było wrócić do domu i palić. ale teraz juz dłuższy czas nie palę i wiem że nie chcę zeby jakas materialna rzecz, narkotyk decydowała za mnie i stanowiła o moim dobrym czy złym humorze, juz wole poczytac kafę i męczyc oczy przed kompem, zawsze to mnie chorych organów niz po fajkach dobre są też seriale np takie 20 min jak przyjaciele. taki jeden odc 20 mina od razu sie humor poprawia